Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
vaybe siz 0 üstü görebiliyormusunuz ben - var sanıyordum birtek
vaybe siz 0 üstü görebiliyormusunuz ben - var sanıyordum birtek
paketin ne? Ben 50mbps paket kullanıyorum 48 49 unu veriyor. uploadı fazla bile veriyor. normalde 5-6 geliyordu son zamanalrda 7-8 veriyor.Biz kıymetini bilmiyoruz işte, nankörlük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aralıksız her hafta belirli bir gün pingim 1080 civarı oluyor ve en az 5 saat düzelmiyor. Üstelik böyle bir sorunum da var:
Alıntıyı görüntüle
Hocam Türk Telekom olduğuna emin misiniz ?paketin ne? Ben 50mbps paket kullanıyorum 48 49 unu veriyor. uploadı fazla bile veriyor. normalde 5-6 geliyordu son zamanalrda 7-8 veriyor.
yok valla yıllardır iyi benim bir sıknıtım yok kendileriyle Ama sizin yaşadığınız yer ile alaklalı bir altyapı sorunu olabilir.Hocam Türk Telekom olduğuna emin misiniz ?
Ya da akrabanız falan mı
Gene ping iyi aw
sanırım aynı altyapıya sahipler biz türknet kullanıyoruz hızlarımız gayet iyi fakat fiber ilk 6 ay 1000 1000 hızlar hediyeymiş ben bügün aradım yarın halledeceklerini söylediler bize normal fibe rpaket veriyorlardıTürk Telekom paketim 90tl ve 25 download 3 upload alıyorum. Evimizde fiber altyapı var.
Millenicom 110tlye 100 download - 8 upload paketi var , aynı değerler Turknet'de 85tl
Hangisi daha iyi olur
100-125 TL arasına daha yüksek paket sunan var mı ?
@RevDeisDou
@Exe_
Sağlayıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz
e senin upload iyiymiş benden ben hep 0.4lük kullanıyorum
Cidden Türknetsanırım aynı altyapıya sahipler biz türknet kullanıyoruz hızlarımız gayet iyi fakat fiber ilk 6 ay 1000 1000 hızlar hediyeymiş ben bügün aradım yarın halledeceklerini söylediler bize normal fibe rpaket veriyorlardı
seninki gerçek bir sorun fakat bunu TTNET ALMAYIĞNN diye söylersen bu forumda pek mantıksız olmaz, he yakın çevrene, mahallene, apartmanına söylersen en mantıklısı o olur. Ben de bu şekilde tepkileri görerekten düşünerekten TTNET tercih etim fakat kullandığım süreç içerisinde(16 ay) ! kereye mahsus bir sorun yaşadım ve onu da 1 saat içerisinde çözdüler @bariskarali ya katılıyorum malum ülkemizin güzel semtlerinde güzel mahallelerinde komşu dairelerde bile farklılık görülebiliyor.Biz kıymetini bilmiyoruz işte, nankörlük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aralıksız her hafta belirli bir gün pingim 1080 civarı oluyor ve en az 5 saat düzelmiyor. Üstelik böyle bir sorunum da var:
Alıntıyı görüntüle
Turknet dahili modem var mı ?Sanırım Turknet daha iyi olur çok fiyat farkı var