Neler Yeni

İnternet Sağlayıcısı Tercih İçin Yardım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Türk Telekom paketim 90tl ve 25 download 3 upload alıyorum. Evimizde fiber altyapı var.

Millenicom 110tlye 100 download - 8 upload paketi var , aynı değerler Turknet'de 85tl

Hangisi daha iyi olur
100-125 TL arasına daha yüksek paket sunan var mı ?

@RevDeisDou
@Exe_
Sağlayıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz
Şöyleki turknet 35 e 5 veriyo ek ucret odeyerek fiber alabiliyor sun bildiğim kadariyla

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mahallende veya apartmanında kim hangisini kullanıyorsa onu al

bknz: maraşta oturduğum bölgede komple fiber altyapı vardı ama altyapı kalitesi iyi olmadığı için ping ve kopmalar fazla oluyordu (TT)
şuan istanbulda oturduğum bölgede vdsl hizmet alıyorum yine TT kullanıyoruz burada ve vaat edilen hızların %98 ini alabiliyoruz burada arada bir kopma oluyor o kadar

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

w0cy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Kuşku
milenicom kullanmadığım için bir şey söyleyemem. türk telekom para tuzağı. türk net almanı tavsiye ederim.

• Beğen

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
https://steamcommunity.com/id/docThor_/
Discord
docThor#9216
Sanırım Turknet daha iyi olur çok fiyat farkı var
Yok usta yok , türknet de hizmet yok ayın 17.03.2021 de başvurdum 26.03.2021 de onaylandı kurulumu falan yaptılar 10.04.2021 tarihinde gelip daha yeni kabloyu binanın girişindeki ankastreye bağladılar , bundan hayır yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

milenicom kullanmadığım için bir şey söyleyemem. türk telekom para tuzağı. türk net almanı tavsiye ederim.
Aman diyeyim sakın alma boşuna vakit kaybı

Yok usta yok , türknet de hizmet yok ayın 17.03.2021 de başvurdum 26.03.2021 de onaylandı kurulumu falan yaptılar 10.04.2021 tarihinde gelip daha yeni kabloyu binanın girişindeki ankastreye bağladılar , bundan hayır yok

TürkNet vakit kaybı milenicom dene

• Beğen

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

TürkNet vakit kaybı milenicom dene
Ben 7 günde geçebildim vallahi. 0' dan kurulum yaptıysan Turktelekom bakıyor olması lazım Turknet değil

• Beğen
Top Bottom