İnternet Sağlayıcısı Tercih İçin Yardım

Biz kıymetini bilmiyoruz işte, nankörlük. :cry:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aralıksız her hafta belirli bir gün pingim 1080 civarı oluyor ve en az 5 saat düzelmiyor. Üstelik böyle bir sorunum da var:

Alıntıyı görüntüle
paketin ne? Ben 50mbps paket kullanıyorum 48 49 unu veriyor. uploadı fazla bile veriyor. :D normalde 5-6 geliyordu son zamanalrda 7-8 veriyor. :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: RefX
paketin ne? Ben 50mbps paket kullanıyorum 48 49 unu veriyor. uploadı fazla bile veriyor. :D normalde 5-6 geliyordu son zamanalrda 7-8 veriyor. :D
Hocam Türk Telekom olduğuna emin misiniz ?
Ya da akrabanız falan mı

Hocam Türk Telekom olduğuna emin misiniz ?
Ya da akrabanız falan mı
yok valla yıllardır iyi benim bir sıknıtım yok kendileriyle :D Ama sizin yaşadığınız yer ile alaklalı bir altyapı sorunu olabilir.

• Beğen
Sanırım Turknet daha iyi olur çok fiyat farkı var

• Beğen
Türk Telekom paketim 90tl ve 25 download 3 upload alıyorum. Evimizde fiber altyapı var.

Millenicom 110tlye 100 download - 8 upload paketi var , aynı değerler Turknet'de 85tl

Hangisi daha iyi olur
100-125 TL arasına daha yüksek paket sunan var mı ?

@RevDeisDou
@Exe_
Sağlayıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz
sanırım aynı altyapıya sahipler biz türknet kullanıyoruz hızlarımız gayet iyi fakat fiber ilk 6 ay 1000 1000 hızlar hediyeymiş ben bügün aradım yarın halledeceklerini söylediler bize normal fibe rpaket veriyorlardı

sanırım aynı altyapıya sahipler biz türknet kullanıyoruz hızlarımız gayet iyi fakat fiber ilk 6 ay 1000 1000 hızlar hediyeymiş ben bügün aradım yarın halledeceklerini söylediler bize normal fibe rpaket veriyorlardı
Cidden Türknet
İlk 6 ay 1000mbps veriyor mu ?

Biz kıymetini bilmiyoruz işte, nankörlük. :cry:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aralıksız her hafta belirli bir gün pingim 1080 civarı oluyor ve en az 5 saat düzelmiyor. Üstelik böyle bir sorunum da var:

Alıntıyı görüntüle
seninki gerçek bir sorun fakat bunu TTNET ALMAYIĞNN diye söylersen bu forumda pek mantıksız olmaz, he yakın çevrene, mahallene, apartmanına söylersen en mantıklısı o olur. Ben de bu şekilde tepkileri görerekten düşünerekten TTNET tercih etim fakat kullandığım süreç içerisinde(16 ay) ! kereye mahsus bir sorun yaşadım ve onu da 1 saat içerisinde çözdüler @bariskarali ya katılıyorum malum ülkemizin güzel semtlerinde güzel mahallelerinde komşu dairelerde bile farklılık görülebiliyor.

• Beğen
fiber altyapı ve fiber paketlere veriyor babam aradı yarın halledeceklermiş

• Beğen
Millenicom alman daha iyi olur. Altta rehberimi okuduktan sonra aklına takılan bir şey olursa sor lütfen.

• Beğen
Geri