Samedovitsch
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
bilemedim maalesef .aga benim de senin yaşadığın gibi bir olay yaşadım belki bilenler olur yazar yoruma. aga hayal meyal hatırlıyorum hulk oyunu vardı bir tane duvarları parçalıyordu görev yapıyordun internete bakıyorum yok hiçbir yerde keske bulabilsem ya 2008 den önce büyük ihtimal oyun
The incredible hulk olmasınbilemedim maalesef .aga benim de senin yaşadığın gibi bir olay yaşadım belki bilenler olur yazar yoruma. aga hayal meyal hatırlıyorum hulk oyunu vardı bir tane duvarları parçalıyordu görev yapıyordun internete bakıyorum yok hiçbir yerde keske bulabilsem ya 2008 den önce büyük ihtimal oyun
agalar ben de bundan şüphelendim sanki can barı farklıydı zaten 2 oyun var bi bu bir de 2003 deki oyun büyük ihtimal incredible hulk çünkü açık dünyası da ona benziyorThe incredible hulk olmasın
büyük ihtimal bu 8 9 yaşlarındayım o zmanlar tam hatırlayamadım can barı farklıydı hatırladığıma göre .zaten 2 oyun çıkmıs 2008 den öncebu olabilir mi aga
Yok knk o değil ya , dediğim gibi japon veya kore oyunu tek elle oynan konsolla oynaniyor her fubolcunun güçleri var vb....Wii Sports.
Bu arada buldum İnazuma Eleven Müthiş Bir Anime Ve OyunWii Sports.