Nvidia yeni driver güncelleyince csgo fps düşmesi

Bazookah

80+
Reaksiyon skoru
2
Sorunum nvidia ekran kartının driverını güncelleyerek forza horizon 4 oyununda fps artışı olup. Csgo dust 2de max 90 fps görmem. Eski driverını kuruncada csgoda fps artışı olup forzada düşüyor olması sorunumun çözümü varmıdır acaba?

fps limiti açık mı?

Sorunum nvidia ekran kartının driverını güncelleyerek forza horizon 4 oyununda fps artışı olup. Csgo dust 2de max 90 fps görmem. Eski driverını kuruncada csgoda fps artışı olup forzada düşüyor olması sorunumun çözümü varmıdır acaba?
driver güncellenince nvidia denetim masası ayarları sıfırlanıyor onları yaptınızmı

Yoo gayet normal driver.

Güzel kardeşim herkesin driverı sorunsuz çalışıcak diye bir şey yok konuyla ilgin yoksa lütfen boş yorum yapma.
Bende sana diyorum ki driver sorun yok. Sende yeniden driver yükle veya dandik pc refresh et.

ekran kartınız nedir?

Bende sana diyorum ki driver sorun yok. Sende yeniden driver yükle veya dandik pc refresh et.
Sence farklı sürümlerini denemedimmi zannediyorsun? 432, 436, 461, 465 hepsini denedim teker teker sonuç csgoda görebildiğim max fps 90 forzada artış sadece 432 ve 436 da adam akıllı çalışıyor csgo ozaman da forza da düşüş oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni driverda sorun yaşayan çok kişi gördüm sen yaşamadın diye sorunsuz mu oluyor ?
Anlamaz kanka imzasındaki bilgisayar doğruysa eğer kendisi toplamamıştır zaten başka biri toplamıştır her şeyi kurmuştur da arkadaş da bilip bilmeden konuşuyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,367
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri