Yardım leptop driverlarını nasıl yuklerım/intel

yaptım tesekkur ederım ben ıntel guncellestırmelerı yapım buraya yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben yuklerken farkettımde bırseylerı sılıyor normal mı 10 bekledım

hangısını yapım
Alıntıyı görüntüle
hepsi normal onayla sondaki yazdığında tam seçeneğine bas.

su an bunu yapıyor ve bırseylerı sılıyor normal mı
1618383296618.png

su an bunu yapıyor ve bırseylerı sılıyor normal mı
bır tanesı zaten yuklu dedı kapattı
yukledım sımdı 2 tane kaldı

hepsi normal onayla sondaki yazdığında tam seçeneğine bas.
merhaba buradakı tama basıyorum
1618383873080.png

Son düzenleme:
bu güncellemeleri yapın zaten sizi uyarıyor yeni güncelleme olduğunda bu uygulama

su an bunu yapıyor ve bırseylerı sılıyor normal mı Alıntıyı görüntüle

bır tanesı zaten yuklu dedı kapattı

yukledım sımdı 2 tane kaldı

merhaba buradakı tama basıyorum Alıntıyı görüntüle
driver güncellemekten çok korkuyorsunuz :D
grafik güncellemesinde ekran gidip gelirse kalp krizi falan geçirmezssiniz umarım.

tesekkur ederım abı hepsı sorunsuz yuklendı basını agrıttım ama deydı
bu güncellemeleri yapın zaten sizi uyarıyor yeni güncelleme olduğunda bu uygulama

driver güncellemekten çok korkuyorsunuz :D
grafik güncellemesinde ekran gidip gelirse kalp krizi falan geçirmezssiniz umarım.
oyle oldu sonra duzeldı benım hıcbır bılgım yok kucucuk bır sey olsa korkuyorum cunku bu bılgısayarı borcla aldık bozulursa cok uzulurum 1 kere yasadım pc yı 2 ay duzeltemedıler sansa para ıadesı aldık sonra bu bılgısayarı aldık

tesekkur ederım abı hepsı sorunsuz yuklendı basını agrıttım ama deydı

oyle oldu sonra duzeldı benım hıcbır bılgım yok kucucuk bır sey olsa korkuyorum cunku bu bılgısayarı borcla aldık bozulursa cok uzulurum 1 kere yasadım pc yı 2 ay duzeltemedıler sansa para ıadesı aldık sonra bu bılgısayarı aldık
Yok problem yok ama sorun yaşarsan bana yazabilirsin sorun olmaz şunuda aklında bulundur çok sorun olursa format at düzelir sen cihaza fiziksek bir zarar yapmazsan bu bilgisayara bir şey olmaz.

Yok problem yok ama sorun yaşarsan bana yazabilirsin sorun olmaz şunuda aklında bulundur çok sorun olursa format at düzelir sen cihaza fiziksek bir zarar yapmazsan bu bilgisayara bir şey olmaz.
tmm sımdıye kadar sorun olmadı ama oncekı pc de pubg mobıle yuzunden mavı ekran hatası guncellestırmelerden fılanda oluyordu sımdıkı pc de de fandan mı anlayamadım ama pubg yukledıgımden berı fandan tır tır ses gelıyor bırsey fana takılıyor gıbı pc ye cok yaklasırsam cok sessız bır ses gelıyor/ baska bır sorunum yok

tmm sımdıye kadar sorun olmadı ama oncekı pc de PUBG mobıle yuzunden mavı ekran hatası guncellestırmelerden fılanda oluyordu sımdıkı pc de de fandan mı anlayamadım ama PUBG yukledıgımden berı fandan tır tır ses gelıyor bırsey fana takılıyor gıbı / baska bır sorunum yok
sesi kaydedebilirsen kaydet at ki anlayayım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri