Pc çalışıyor ama monitöre Görüntü gelmedi

Reaksiyon skoru
7
Bugün kasayı bi saat güzelce iyice temizledim kasanın kendi fanlarını söktüm temizledim tozları aldım fön makinesi ile fön makinesi soguktaydi ve işlemcinin üstündeki soğutucuyu söktüm temizledim sonra geri taktım kasayı çalıştırdım güzelce çalışıyor ama monitöre Görüntü gelmiyor tek gelen görüntü no video input ve ardından enter slep mode yazısı çıkıyor sonra ekran gidiyor

Ekler

• 20210414_161602.jpg
    20210414_161602.jpg
    1.4 MB · Hit: 60
Kabloların bağlı olduğundan iyice emin olun. Bendede görüntü gelmemişti, kabloyu sağlam takamamışım.

Bugün kasayı bi saat güzelce iyice temizledim kasanın kendi fanlarını söktüm temizledim tozları aldım fön makinesi ile fön makinesi soguktaydi ve işlemcinin üstündeki soğutucuyu söktüm temizledim sonra geri taktım kasayı çalıştırdım güzelce çalışıyor ama monitöre Görüntü gelmiyor tek gelen görüntü no video input ve ardından enter slep mode yazısı çıkıyor sonra ekran gidiyor
Kabloları düzgün taktığına emin ol. Ekran kartını çıkarıp PCI girişi silgi ile bastırmadan silip geri takmayı dene.

vga mı hdmi mı bilmiyorum ama tekrar tak çıkar bi olmaz ise belki anakartında elektrik bitmiştir bende de oldu bilgisayarcıya götürdüm pzt günü 20 tl ye hem elektriği boşalttırdım hem anakart pilini değiştirdim :)

vga mı hdmi mı bilmiyorum ama tekrar tak çıkar bi olmaz ise belki anakartında elektrik bitmiştir bende de oldu bilgisayarcıya götürdüm pzt günü 20 TL ye hem elektriği boşalttırdım hem anakart pilini değiştirdim :)
Bu elketirik bitmesi tam da benim temizleyeceğim saattemi denk geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kabloları düzgün taktığına emin ol. Ekran kartını çıkarıp PCI girişi silgi ile bastırmadan silip geri takmayı dene.
Ekran Kartını Sökesem Geri Taksam Olurmu?

Son düzenleme:
Bu elketirik bitmesi tam da benim temizleyeceğim saattemi denk geldi

Ekran Kartını Sökesem Geri Taksam Olurmu?
bilmiyorum bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem

BIOS pilini çıkart 5-10 dk bekle, o arada RAM i çıkart sil iyice zarar vermeden. Yerinide değiştirebilirsin. Sonra pili tak aç bakalım olcak mı.

Onu kasttetim zaten bende. Sök giriş kısmını silgi ile bastırmadan sil sonra geri tak.

Onu kasttetim zaten bende. Sök giriş kısmını silgi ile bastırmadan sil sonra geri tak.
Yine aynı malesef

Sorun o değil yine aynı
Ekran kartını sök tak. Sorunun bu olmadığından emin olalım

Düzeldimi sorunun aga bendede az önce aynısı oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,564
Üyeler
187,701