PC çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor yardım lazım,

Benzer durum bende de var. Ram yükseltmesi yaptım ve monitör standby mode da kalıp turuncu yanıyor. Dünden beri her şeyi denedim ama yok. En son çare ram-anakart uyumsuzluk mevzusuna yorup iade oluşturacağım.
Benim başka bir arkadaş aynısını yaşadı b450m s2h gigabyte anakartta dolayı bu durum oluştuğunu söyledi servis 0 la değiştirip gönderdiler

hd
Arkadaşımda DDR4 sistem vardı geçen mavi ekran verdi ve format attı format attıktan sonra görüntü gelmemeye başladı PC çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor bende DDR4 le uğraşmasın diye ddr5 Asus prime a620 m k eski sisteminden kalma anakart verdim ddr5 lexar thor 2x8 ram verdim M2 SSD verdim işlemci 0 aldık R5 7600x ekran kartı 3060ti toplayıp kurduk fakat durum aynen devam ediyor bu neyden olabilir PSU değiştirdik bios pil sök tak yaptık tek ram takıp denedik kasa değiştirdik ekran kartsız denedik uzay montaj denedik manuel çalıştırdık durum aynı monitör başka PC de görüntü veriyor. Bu neyden kaynaklı olabilir?
hdmı ile anakarttan bağla ekran kartını söküp

hd

hdmı ile anakarttan bağla ekran kartını söküp
Denedik olmadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartta üretim hatası felan mı varmış yani? O piyango mu vurmuş gerçekten. Şimdi ben bu anakartı gönderdim adamlar bana aynı anakartın yenisini gönderecekler ve düzelecek ? bahsettiğin senaryo bu de mi ?
B450m s2h DDR4 anakartta öyle dediler sıkıntı anakartta değişim yapıldı diye rapor ile birlikte gönderdiler

banada öyle sattilar sonra tek tek duzellttim de sorunu çözdüm
Belki kargodan belkide öyle gönderdi bilinmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

850w fiyatları çok dengesiz onun yerine yine enermax 1200 olani al f/p
Hocam bu arada arkadaş denedi bios sök tak yaptı sonra dediğin gibi ramleri tek tek slota takıp genede bana mısın demedi açılmıyor görüntü gelmiyor monitöre neyde var sorun hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,933
Üyeler
183,032
Son üye
sedat325
Geri