Yardım Aliexpress gümrükte bekleyen kargo

Lexiaon

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar merhaba, aliexpressten yakın zamanda ürün alan oldu mu acaba kargom 5 gündür İstanbula ulaştı diye bekliyor. Yanwen sanırım taşıyıcı firma. 5 günde çinden trye ürün geliyo 5 günde ptt insafına kalıyoruz ya :))) rezillik
Screenshot_2021-04-14-13-02-23-712_com.kolibu.kargotakip~2.jpg

Sen ona şükret benim 1 ay olacak.
Screenshot_1.png

Sanırım yanwen firması yüzünden oluyo böyle saçma sapan şeyler. Singapur post hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana. Zaten pttyi arasakta saçma sapan cevaplar veriyorlar. Rezil firma ya
PTT bana elden bile vermiyor kargoyu kendi adıma olan kargoyu almak için 18 yaşından büyük olmam gerekiyormuş.

Arkadaşlar merhaba, aliexpressten yakın zamanda ürün alan oldu mu acaba kargom 5 gündür İstanbula ulaştı diye bekliyor. Yanwen sanırım taşıyıcı firma. 5 günde çinden trye ürün geliyo 5 günde ptt insafına kalıyoruz ya :))) rezillik Alıntıyı görüntüle
satıcıya mesaj atıp tr kargo takip kodu alabilirsin.

PTT bana elden bile vermiyor kargoyu kendi adıma olan kargoyu almak için 18 yaşından büyük olmam gerekiyormuş.
Benim yaştan yana sıkıntı yok :)) ilk defa bir ürünüm bu kadar bekledi 200e yakın ürün aldım aliden şaşırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

satıcıya mesaj atıp tr kargo takip kodu alabilirsin.
TR takip kodu olan sorgulama bu zaten

Benim yaştan yana sıkıntı yok :)) ilk defa bir ürünüm bu kadar bekledi 200e yakın ürün aldım aliden şaşırdım

Ne kadar vergi geliyor?

o zaman olur böyle aksamalar benim de oluyor arada hocam kafana takma.

Bakabilir miyim ben de almayı düşünüyordum
TRY 305.19 55%OFF | Razer Deathadder Elite Oyun Fare, 16000 DPI, Synapse 3.0, Marka Yeni, Stokta, Hızlı Kargo

İndirin kuponu işe 150tlye aldım ben 300 küsür normal fiyatı

TRY 305.19 55%OFF | Razer Deathadder Elite Oyun Fare, 16000 DPI, Synapse 3.0, Marka Yeni, Stokta, Hızlı Kargo

İndirin kuponu işe 150tlye aldım ben 300 küsür normal fiyatı
30 tl yazmıştın üstte ben de o yüzden merak etmiştim

Pardon 30 tl vergiymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001