Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 19,090
Olsun, senin Ayasofyan var. Sen ekmeğini dolarla mı alıyorsun? !Ülkede görmediğimiz şey kalmadı anasını satayım. Her kötü şeyi gördük.
Olsun, senin Ayasofyan var. Sen ekmeğini dolarla mı alıyorsun? !Ülkede görmediğimiz şey kalmadı anasını satayım. Her kötü şeyi gördük.
Kartların çiplerinin üretiminde de sıkıntı var diye biliyorum.Cip sıkıntısı ne
Senin kuş bile hayattan bıkmış Yüzüne bakmıyor senin yüzüne.Olsun, senin Ayasofyan var. Sen ekmeğini dolarla mı alıyorsun? !
Cancan rahmetli oldu hocam.Senin kuş bile hayattan bıkmış Yüzüne bakmıyor senin yüzüne.
Kuş= Yeme zam, suya zam. Zama zam. Ben ne yicem lan? Ekran kartı alamıyoruz, kedi öldürmece oynayamıyoruz böyle ülkenin...
Orta direk Şaban filminden zam sahneleri - YouTube
evet vardı trde 7K ya palit varda amazon.it de 5 kya vardı5k ya 3080 mi vardı hahaha
Allah rahmet eylesin. Açlıktan ve kedi öldürmece oynayamadan gitti rahmetli yazık oldu. Mekanı cennet olsun...Cancan rahmetli oldu hocam.
Amin.Allah rahmet eylesin. Açlıktan ve kedi öldürmece oynayamadan gitti rahmetli yazık oldu. Mekanı cennet olsun...
Hayalleri vardı. GT 710 alamadı bir türlü. Şakayı geçelim. Neden öldü hocam? Şimdi rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olacak ama.Amin.
şimdi ether düşse fiyatlar düşer diyorum ama arkadan dolar isimli bir kişi sa diyogeçenlerde yeni sistem aldım ve rtx 2060 koymayı planlıyodum ama rtx 2060 a en son baktığımda 3k TL civarındayken şu an 6k TL abi bildiğim kadarıyla 2060 mining de çok performansı da yok niye bu kadar uçtu la bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi baktım 3080 30k TL olmuş ilk çıktığında rog strix i 12 k idi xd
Yaşı vardı, son zamanlarda tüy de döküyordu zaten. Bu arada benim değil, kız arkadaşımındı. Ben evde kardeşlerimden ötürü evcil hayvan besleyemiyorum.Hayalleri vardı. GT 710 alamadı bir türlü. Şakayı geçelim. Neden öldü hocam? Şimdi rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olacak ama.
5k ya 3070 vardır 3080 olmasının imkanı yokevet vardı trde 7K ya palit varda amazon.it de 5 kya vardı
tamamdır hocam5k ya 3070 vardır 3080 olmasının imkanı yok