RX5600XT VS RTX 2060 (Özellikle fanboylar okusun)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
  • Beğen
Ayrıca da forum moderasyon ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Aramızdaki o haylaz arkadaşlardan biri şuan aramızda yok. Bu forum her zaman en iyilerine layıktır

• Beğen
Ayrıca da forum moderasyon ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Aramızdaki o haylaz arkadaşlardan biri şuan aramızda yok. Bu forum her zaman en iyilerine layıktır
olmasınlar zaten

Şu amd sorunları çözdüğünde ikiside gönül rahatlığıyla alınabilir
RX 5700 fiyatı aslında 2060 supere yakın şuan o yüzden alınmaz bence ve 5700 XT ise yine iyi tek sorunu RTX ile DLSS yok ve bazıları için de nvenc kodlayıcısı yok.

RX 5700 fiyatı aslında 2060 supere yakın şuan o yüzden alınmaz bence ve 5700 XT ise yine iyi tek sorunu RTX ile DLSS yok ve bazıları için de nvenc kodlayıcısı yok.
Rtx için amd kolları çoktan sıvadı ama geride kalan birçok sorun var. Yeni seri çıkarmadan önce şunları çözmeleri lazım

Rx 5700 Xt uzak dursun gardaşım benden amd ekran kart diyince psikolijim bozuluyor moderasyon ekibine teşekkürlerimi iletiyorum
Ekran Alıntısı.PNG

Gerek yok tartışmaya bence 2 kartta günümüz için hem yeterli hem yetersiz. Neden derseniz bakış açısına göre degişiyor her şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri