RX5600XT VS RTX 2060 (Özellikle fanboylar okusun)

Draco banlanmadan ona bi sa dedim en azından
Yani Boşa banlandı keşke böyle sözler demeseydi en azından kişiye hakaret olmasaydı Banlanmayacaktı KENDİSİ HATA YAPTI
Saçma sapan mesajlar yazıyordu bu arada trolldu kısaca inş birdadah kasıtlı trolleyen bu tipler gelmez ki halihazırda olan 1-2 kişi var aslında ama aktif değiller sanırım yok yani 1660 super yerine rx 590 al demişti biri bir ara. :D

Draco banlanmadan ona bi sa dedim en azından
Yani Boşa banlandı keşke böyle sözler demeseydi en azından kişiye hakaret olmasaydı Banlanmayacaktı KENDİSİ HATA YAPTI
Zaten yeni gelmiş foruma geldiği gibi de bu tarz şeyler yapmaya başladı muhtemelen. Bari ban yediğinde yeni hesap açıp devam etmeseydi. Şuan tamamen banlı IP den banlandı

Saçma sapan mesajlar yazıyordu bu arada trolldu kısaca inş birdadah kasıtlı trolleyen bu tipler gelmez ki halihazırda olan 1-2 kişi var aslında ama aktif değiller sanırım yok yani 1660 super yerine rx 590 al demişti biri bir ara. :D
590 daha fazla Tdpsi var demek ki daha güçlü(!)

Ben şahsen RTX zaten kullanılamayacağı için (yani keyif vermeyeceği için) RTX 2060'a 500TL fazla vereceğime işlemcimi yükseltirdim, WHQL diye bir driver var ve 5600XT daha az güç tüketiyor, RTX2060 yerine RX 5600 XT alınması bu yüzden benim şahsi görüşüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum Big Nawi teknolojisi de gelecek bu yüzden şahsi olarak 5600XT alınmalı

Geri