Neler Yeni

RX5600XT VS RTX 2060 (Özellikle fanboylar okusun)

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Var ya zamanımızı sizin gibilere harcadığımız için utanıyorum cidden
Hocam o güzel ağzınızı şu 2 enayiye yormayın siz foruma yardım amacı ile varsınız. Şunlara cevap vermeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o güzel ağzınızı şu 2 enayiye yormayın siz foruma yardım amacı ile varsınız. Şunlara cevap vermeyin
Benim gibi engelleyin kudursunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih

Benim gibi engelleyin kudursunlar
Doğru diyorsun fakat insanı deli etmek için gelmişler sanki foruma.

Sana ne oluyor kardeşim arada laf atıp duruyorsun? Kime dediğin bile belli değil

• Beğen

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu iki kartı bilmeyen yoktur ikiside 1080p canavarı. 5600xt gayet uygun fiyatlı performanslı bir kart. 2060 performanslı ve ışın izleme teknolojisi barındırdığı için 5600xt ye göre daha pahalı bir kart. Ve saf kas gücü olarak birbirlerinin dibindeler. İnsanlar konu açıyor hangisi alınır diye. Ben şöyle diyorum PARAN YOKSA 5600xt PARAN VARSA 2060 fakat son günlerde işler değişti. İnsanlar 5600xt ile sorun yaşamaya yeniden başladılar ve ben forumda her gün en az 1 kere görüyorum. Bildiğim için karşılaştırma konularına da bunları dile getirmeye çalışıyorum ama nafile Nvidia fanboyluğu yapıyorsun diyorlar. Ama asıl fanboy onlar olanlardan haberi olmadan konuyu okumadan 5600xt parçalar 2060 rtx te berbat falan diyorlar. 2060 kullanıyorum diye 5600xt yi gömecek değilim gömmüyorum da zaten sadece gerçekleri söylüyorum.

Arkadaşlar ülkemizde sistem toplamak zor gerçekten insanlar zar zor biriktirdiği parayla bilgisayar toplamaya çalışıyor gerçekleri söylemek zorundayız. Şimdi 5600xt parçalar 2060 rtx performansı çöp dersem bu benim ayıbımdır. İleride o arkadaş sürücülerde sıkıntı yaşadığında ani fps düşüşleri droplarda siyah ekranlar gördüğünde suçlu ben olurum. Rx5600xt kötü bir kart değil aksine 1080p canavarı bir kart fakat kartın sürücülerinde sıkıntılar var günün çoğu saatini bu forumda geçirdiğim için her gün en az 1 kişi rx5600xt de sıkıntı yaşıyor. Ben her markayı severim hangisi daha iyiyse insanları ona yöneltirim fanboyluk yapmam. Rtx 2060 daha pahalı olabilir ama rtx denen bir teknolojiyi barındırıyor ve dlss 2.0 denen teknoloji sayesinde rtx performansı bir hayli arttı bu kartın. Nvenc teknolojisi ile yayını ekran kartından vererek işlemcinizi ekran kartınızı yormuyorsunuz daha kaliteli yayın verip daha fazla fps alıyorsunuz çünkü bu işlem kartın üzerindeki bir donanımda gerçekleşiyor. Ayrıca sürücüleri gayet stabil 2060’ın

Hala başta söylediğim şey geçerli PARASI OLAN 2060 OLMAYAN 5600xt alsın. Ama yaşayabilecekleri olası sorunlarıda bilsinler. Lütfen sadece ekran kartlarında da değil her konuda fanboyluk yapmayın. İnsanlar size güvenerek ürün alıyor sonra sorun çıktığında moralleri alt üst oluyor.
AMD Fanı olmama rağmen (Beni Nvidia ve intel zorladı) Hak veriyorum Heleki driver yüklememişlerse ve bilmiyorlarsa Geçmiş Olsun Bende bile driver yüklemeden önce kasmalar oldu 5600xt sistemde

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Zaten o yüzden geldik ya. Sizle uğraşmak ne zevkliymiş la.
technopat ya da DH forumdan geliyorsunuz sanırım kadrolu ciciş trolcüklerim sizi artık siz benim cocuklarımsınız. :) hangi forum DH mi technopat mı ki technopatı burada herkes kullanıyor.

FreakyXd

80+ Silver
Zaten o yüzden geldik ya. Sizle uğraşmak ne zevkliymiş la.
karşıma realde çık tek yumrukla amel defterinizi kapatırım ! milletle dalga geçmenin uğraşmanın sonunu iyi getircem sana. sanalda klavyeyle yazmakla olmaz o işler :)

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Fps biraz daha iyi olsun diyorsan 5600 xt ama teknoloji istiyorum diyorsan 2060

FreakyXd

80+ Silver
Rx 5700 Ve Rx 5700 Xt çok rezil kart oldu neden dersen ? bir sürü sorunu var.

• Beğen
Top Bottom