Netflix Temel Plan Görüntü Kalitesi Nasıl?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,003
Merhaba, Netflix almayı düşünüyorum ve tek başıma yaşadığım için pahalı bir paket almam gereksiz olur diye düşünüyorum. Temel planı almak mantıklı geldi ama görüntü kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok. 1080P monitörden izleyeceğim. Sizce temel plan alınır mı, görüntü kalitesi nasıl?

Orta paketten temele geçtim . Görüntüde pek bir fark göremedim açıkçası. Temel plan gayet iyi tek başınıza kullanıyorsanız. Görüntü kalitesi idare eder.

Merhaba, Netflix almayı düşünüyorum ve tek başıma yaşadığım için pahalı bir paket almam gereksiz olur diye düşünüyorum. Temel planı almak mantıklı geldi ama görüntü kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok. 1080P monitörden izleyeceğim. Sizce temel plan alınır mı, görüntü kalitesi nasıl?
Papara ile alıp yarı fiyatına alabilirsin.

480p uzaktan izlerseniz buyuk bir televizyonunuz varsa farkedilmiyor ama biraz yakinlasinca pikseller sayılıyor orta paket iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orta paketten temele geçtim . Görüntüde pek bir fark göremedim açıkçası. Temel plan gayet iyi tek başınıza kullanıyorsanız. Görüntü kalitesi idare eder.
Fark giremiyorsaniz gozunuzde sıkıntı vardır biri 480p biri 1080p 🥴

480p uzaktan izlerseniz buyuk bir televizyonunuz varsa farkedilmiyor ama biraz yakinlasinca pikseller sayılıyor orta paket iyidir

Fark giremiyorsaniz gozunuzde sıkıntı vardır biri 480p biri 1080p 🥴
monitöre yapışıp izleyen biriyim çok sorun olur mu?

Mobilden izliyorum genelde. Ekran küçük. Orta paket 720P değil miydi?
Hayır 1080 p

netflix alma kararımı zaten cashback sayesinde verdim. Papara (y)
Zaten paparasız alınca çok pahalı oluyor yeni gelen zamlarla birlikte. Papara da sağolsun 10 tl geri ödeme yapıyordu șimdi 15 e çıkarmıșlar yani orta paket alirsaniz 25.99 odeyeceksiniz

Genelde tv den temel paket izliyorum görüntü kalitesi bence güzel.

Geri