Bilgisayar 4saattir çalışıyor bilgisayar bozulur mu

Reaksiyon skoru
40
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi GTA 5 ücretsiz oldu ve internet ülkemiz şartlarıyla haliyle yavaş sizce indirmeye devam edersem bilgisayar eskime veya bozulma olablirmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

4 saat nedir ki? 40 saat çalışsa da 100 saat çalışsa da bir şey olmaz. Merak etmeyin.

Bir sey olmaz merak etme

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi GTA 5 ücretsiz oldu ve internet ülkemiz şartlarıyla haliyle yavaş sizce indirmeye devam edersem bilgisayar eskime veya bozulma olablirmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar ısınmadığı sürece hiçbirşey olmaz merak etme benimki 3gündür açık sadece fazla elektrik harcıyor.

Bir şey olmaz. Ben bazen bütün gün açık bırakmak zorunda kalıyorum.

3 gün aralıksız açık bıraktığım oluyor, bir problem olmaz.

Corona sebebiyle evden çalışıyorum. Ofisdeki bilgisayarda herhangi bir durum olursa bağlana biliyim diye açık. Yaklaşık 1.5 aydır.

1-1.5 hafta acik birakmistim hic birsey yoktu

Corona sebebiyle evden çalışıyorum. Ofisdeki bilgisayarda herhangi bir durum olursa bağlana biliyim diye açık. Yaklaşık 1.5 aydır.
Benimkide dert mi be kardeşim :) bu arada konu ile ilgisi yok ama Allah inşallah şu virüs belasını ülkemizden def ederde herkes işine ve okuluna doner

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,490
Son üye
candar
Geri