emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,812
herkese merhabalar benim yaşım 15 dışarı çıkamıyorum evden mobil olarak nasıl para kazanabilirim bir uygulama vb. varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim 
mining dışında başka bir şey varmı başka bir olay oldu damining ten başka bişey gelmiyo aklıma
uygulama tarzı yani telefondanPara aslanın ağzında pc varsa mining telefondan bir şey olacağını sanmam
o tarz şeylerde para yok kazanacağın günde 10 kuruş bilemedin 20 kuruş onuda 25 30 tl olmadan çektirtmezler. çekmek istediğinde sorun çıkar yani o tarz uygulamalarla vakit kaybetmeuygulama tarzı yani telefondan![]()
Şimdi burada söylemesi ayıp olur ama pazarlama işlerine girsemo tarz şeylerde para yok kazanacağın günde 10 kuruş bilemedin 20 kuruş onuda 25 30 TL olmadan çektirtmezler. çekmek istediğinde sorun çıkar yani o tarz uygulamalarla vakit kaybetme
Yatırım yapabilirsin oyun itemlerine veya borsaya ( ailenin tc siyle fln )herkese merhabalar benim yaşım 15 dışarı çıkamıyorum evden mobil olarak nasıl para kazanabilirim bir uygulama vb. varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Günah mıdır? Borsa ileYatırım yapabilirsin oyun itemlerine veya borsaya ( ailenin tc siyle fln )
değilGünah mıdır? Borsa ile