Evden Nasıl Para Kazanabilirim ?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,812
herkese merhabalar benim yaşım 15 dışarı çıkamıyorum evden mobil olarak nasıl para kazanabilirim bir uygulama vb. varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

mining ten başka bişey gelmiyo aklıma

Para aslanın ağzında pc varsa mining telefondan bir şey olacağını sanmam

uygulama tarzı yani telefondan :D
o tarz şeylerde para yok kazanacağın günde 10 kuruş bilemedin 20 kuruş onuda 25 30 tl olmadan çektirtmezler. çekmek istediğinde sorun çıkar yani o tarz uygulamalarla vakit kaybetme

o tarz şeylerde para yok kazanacağın günde 10 kuruş bilemedin 20 kuruş onuda 25 30 TL olmadan çektirtmezler. çekmek istediğinde sorun çıkar yani o tarz uygulamalarla vakit kaybetme
Şimdi burada söylemesi ayıp olur ama pazarlama işlerine girsem :)

herkese merhabalar benim yaşım 15 dışarı çıkamıyorum evden mobil olarak nasıl para kazanabilirim bir uygulama vb. varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Yatırım yapabilirsin oyun itemlerine veya borsaya ( ailenin tc siyle fln )

gamesatış sitesine gir 2 3 saat ilan incele boost , handmade gibi yöntemler ile bağzı satışlar yapabilirsin yazılım biliyorsan meslek lisesine giden yazılım bölümü öğrencilerin ödevlerini yapabilirsin ...

ÖZET : KEŞFETMEN GEREK

Ben lisede evde milletin ödevini yaparak para kazanıyordum. Sen ne yapabilirsin diye düşündüm de aklıma pek bir şey gelmiyor. Bilgisayar olsa çok şey var da telefondan yok olmaz. Bilgi yarışmaları var ama kuruş kuruş kazandırıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri