bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,892
Çok güzel kaliteli bir ürün ama ara sıra kesilme sorunu olan ürünler varmış. Bende alacaktım f310 aldım.
Kablolu almayı düşünmüyorum hocam.Çok güzel kaliteli bir ürün ama ara sıra kesilme sorunu olan ürünler varmış. Bende alacaktım f310 aldım.
Ben gamesir t4 pro alcam. Onu öneririm.Yarın alacağım bir tane ve almadan önce tekrar sorayım dedim. Alınır mı sizce ? Bu fiyata kablosuz daha iyisi var mı ?
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı alixepress kuponlarıyla bana 178tlye geliyor. Vergi ile 200 olur en fazla ama bence alınır.Ben gamesir t4 pro alcam. Onu öneririm.
Teşekkür ederim ama yurtdışından alışveriş yapmamayı tercih ediyorum .Ben gamesir t4 pro alcam. Onu öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı alixepress kuponlarıyla bana 178tlye geliyor. Vergi ile 200 olur en fazla ama bence alınır.
İncelemeside bu.Ben gamesir t4 pro alcam. Onu öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı alixepress kuponlarıyla bana 178tlye geliyor. Vergi ile 200 olur en fazla ama bence alınır.
Sen bilirsin.Teşekkür ederim ama yurtdışından alışveriş yapmamayı tercih ediyorum .
PC'ye uzak değilim kopma sorunu pek olmaz bence.f710 bağlantı sorunu oluyormuş ara sıra ne kadar doğru kullanmadığım için bilmiyorum yakın zamanda post açmıştım Gamesir t4 Pro önerdiler benim hoşuma gitti özelikleri falan ihtiyacıma göreydı aliexpresten aldım kuponla 230 TL civarı fiyata geliyor
aynen ben arada da olsa ufak kopmalar yaşıyorum belki pili azdır bazıları ondan olabilir diyordu hiç yaşamayanlarda var sorun varsa sorabilirsin@Arisens bu sende vardı değil mi?
R2 ve L2 tuşları fonksiyonel mi ? Yani araba oyunu oynasam yarım bastığımda araç yavaş gider mi ?aynen ben arada da olsa ufak kopmalar yaşıyorum belki pili azdır bazıları ondan olabilir diyordu hiç yaşamayanlarda var sorun varsa sorabilirsin
Örnek vereyim gtada az basınca araba yavaş gidiyorR2 ve L2 tuşları fonksiyonel mi ? Yani araba oyunu oynasam, yarım bastığımda araç yavaş gider mi ?
Benim kasa masanın üstünde ve PC ile aramda 30 CM falan var, kopma sorunu yaşar mıyım pek ?Örnek vereyim gtada az basınca araba yavaş gidiyor
Evet tuşa yarım basarsan yarım gaz. Kendim kullanıyorum gayet memnunum.R2 ve L2 tuşları fonksiyonel mi ? Yani araba oyunu oynasam yarım bastığımda araç yavaş gider mi ?
Ben monitörüm yokken PC yi Tvye bağlayıp uzanıp oynadığımda oldu hiç yaşamadığım günlerde oldu ara sıra yaşadığım günlerde oldu hem içinden uzatma kablosu gibi bir şey çıkıyorBenim kasa masanın üstünde ve PC ile aramda 30 CM falan var, kopma sorunu yaşar mıyım pek ?