Öneri Logitech F710 Alınır mı ?

Çok güzel kaliteli bir ürün ama ara sıra kesilme sorunu olan ürünler varmış. Bende alacaktım f310 aldım.

Yarın alacağım bir tane ve almadan önce tekrar sorayım dedim. Alınır mı sizce ? Bu fiyata kablosuz daha iyisi var mı ?

Ben gamesir t4 pro alcam. Onu öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı alixepress kuponlarıyla bana 178tlye geliyor. Vergi ile 200 olur en fazla ama bence alınır.

f710 bağlantı sorunu oluyormuş ara sıra ne kadar doğru kullanmadığım için bilmiyorum yakın zamanda post açmıştım Gamesir t4 Pro önerdiler benim hoşuma gitti özelikleri falan ihtiyacıma göreydı aliexpresten aldım kuponla 230 TL civarı fiyata geliyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı alixepress kuponlarıyla bana 178tlye geliyor. Vergi ile 200 olur en fazla ama bence alınır.
Teşekkür ederim ama yurtdışından alışveriş yapmamayı tercih ediyorum .

f710 bağlantı sorunu oluyormuş ara sıra ne kadar doğru kullanmadığım için bilmiyorum yakın zamanda post açmıştım Gamesir t4 Pro önerdiler benim hoşuma gitti özelikleri falan ihtiyacıma göreydı aliexpresten aldım kuponla 230 TL civarı fiyata geliyor
PC'ye uzak değilim kopma sorunu pek olmaz bence.

Benim kasa masanın üstünde ve PC ile aramda 30 CM falan var, kopma sorunu yaşar mıyım pek ?
Ben monitörüm yokken PC yi Tvye bağlayıp uzanıp oynadığımda oldu hiç yaşamadığım günlerde oldu ara sıra yaşadığım günlerde oldu hem içinden uzatma kablosu gibi bir şey çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,611
Üyeler
186,913
Son üye
AjanSmith
Geri