Sonunda benim kafadan biriArkadaşlar özellikle Bloody bakıyorum, aralarından en iyisi hangisidir?
bütçen kaç tl bir de neden bloddy?Arkadaşlar özellikle Bloody bakıyorum, aralarından en iyisi hangisidir?
Hocam mesaji ilk okuduğumda beğenecektim sonra üzgün atasım geldi sonra da hahaha atasım geldi bu nasıl bir mesajÇok güzel soru neden Bloody, arkadaşlar normalde bütçem 700 TL idi fakat sonradan düşündüm ben bir kulaklık canavarıyım yani aldığım her kulaklık bir şekilde bozuluyor. En son HS50 Pro vardı İzmir Depre'min de yere düştü kendi kendine kırıldı, geçenlerde HS35'im kafamdan çıkarırken ikiye ayrıldı. Yani fazla para vermeyeceğim bozuldumu tekrar alacağım. Bloody ise bana göre hem kaliteli hem yılların firması hem de tasarımları çok hoşuma gidiyor zaten 6 yıldır klavye fare ve mousepadini kullanıyorum memnunumda, bloody üçlemesi yapacağım. Bütçem 300-350 TL, en iyi csde ses kastıran ve mikrofonu iyi olan hangisidir?
bloody candır gardaş beni de unutmaSonunda benim kafadan biri
Bende hayranıyım resmen ömrüm boyunca kulaklık ve klavye a4tech aldımbloody candır gardaş beni de unutma![]()
mouse bideBende hayranıyım resmen ömrüm boyunca kulaklık ve klavye a4tech aldım
Yani G230--G433--HS 50 Pro--HS 35 son iki yılda mefta olan cihazlar artık gına geldi yani, fakat Bloody klavye ve farem asla beni yalnız bırakmadılar o yüzden bu firmaya bir güvenim var.Hocam mesaji ilk okuduğumda beğenecektim sonra üzgün atasım geldi sonra da hahaha atasım geldi bu nasıl bir mesaj![]()
Yani G230--G433--HS 50 Pro--HS 35 son iki yılda mefta olan cihazlar artık gına geldi yani, fakat Bloody klavye ve farem asla beni yalnız bırakmadılar o yüzden bu firmaya bir güvenim var.
Zowie 1 bloody 2 direk ismini duyunca arkamı yaslarim bunlaraYani G230--G433--HS 50 Pro--HS 35 son iki yılda mefta olan cihazlar artık gına geldi yani, fakat Bloody klavye ve farem asla beni yalnız bırakmadılar o yüzden bu firmaya bir güvenim var.
Ben görünüşü için attım zaten fiyatı uyguna bulursun RGB olanı al derimHocam bu ve G530 arasında kaldım, sizin attıgınız ürünün mikrofonu kötü diyorlar ama kararsız kaldım. Ayrıca 365 TL değil 270 TL'ye buldum.
Radar 360 i alabiliyorsan düşünme ak derimHocam bu ve G530 arasında kaldım, sizin attıgınız ürünün mikrofonu kötü diyorlar ama kararsız kaldım. Ayrıca 365 TL değil 270 TL'ye buldum.