Avrupa Süper Ligi sizce nasıl bir ortam oluşturucak?

Sizce iyi mi oldu kötü mi

• İYİ OLDU

Oylar: 10 22.2%
  • KÖTÜ OLDU

Oylar: 22 48.9%
  • KARARSIZIM

Oylar: 13 28.9%

• Oy kullanan toplam üye
    45
Kötü değil ha. :D
Ben beğendim , bu 3 takımın bütçesi birleşirse cidden güzel oynayabilir , Başakşehir dahil olursa bide üfff :D
FIFA kurulu düzeni bozulacak parası gidecek diye ağlıyor , lisans gibi bir şey vardır illaki o bitince bu lige gelir biten takımların. Bunu çok önceden 2013te biri söylemiş bu arada :D Bir teknik direktördü sanırım

Galatasaray kurucu takım olma ihtimali var. Bayern ve PSG reddettikten sonra ihtimal var.
kanka daha birsürü takım var adamlar zaten düşük seviyedeki takımlardan uzak durmak içi yapıyorlar o yüzden davetli olıyorlar daha porto benfica leicester everton falan var valencia sevilla falan var ancak belki o 5li her sene değişen kulüplere dahil olarak girerler

Ben beğendim , bu 3 takımın bütçesi birleşirse cidden güzel oynayabilir , Başakşehir dahil olursa bide üfff :D
FIFA kurulu düzeni bozulacak parası gidecek diye ağlıyor , lisans gibi bir şey vardır illaki o bitince bu lige gelir biten takımların. Bunu çok önceden 2013te biri söylemiş bu arada :D Bir teknik direktördü sanırım
La oğlum hakan var milanda oda gruba dahil milli takıma gelemiyormu :(

o kadar kıonferans ligi kurdular büyük takımlar için şimdi ayrılıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,167
Üyeler
183,071
Son üye
raw1
Geri