Buraks
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,236
Bak ss aldımİnşallah reis öyle bir şey olursa al sattan 100 TL senin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konu mükemmelMükemmel konumu kirletme![]()
Bak ss aldımİnşallah reis öyle bir şey olursa al sattan 100 TL senin.
konu mükemmelMükemmel konumu kirletme![]()
Zaten öyleEn pahalı işlemci:
En pahalı ekran kartı:
En pahalı ssd:
Hepsini böyle yap
Söz veriyorum 2900e veya 3000 bin altına gelsin sattığımda 100 TLsi seninBak ss aldım![]()
![]()
aga zula anca sığar onalannn bu ne afshjfashka![]()
GIGABYTE AORUS SSD 8 TB AORUS ASACNE6800TTTDA PCI-Express 4.0TB 15000/15000MB PCIEX SSD (GPGigabyteASACNE6800TTTDA) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GIGABYTE AORUS SSD 8 TB AORUS ASACNE6800TTTDA PCI-Express 4.0TB 15000/15000MB PCIEX SSD (GPGigabyteASACNE6800TTTDA) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Düzenliyorumkonuyu düzenler misin reis
Ekran kartı oyun için değil iş için üretildi bu aradaZaten öyle
zula zaten dünyanın en iyi oyunu başka ne oynıcanki zula çıktıktan sonra diğer oyunlar dünyada yasaklandı hükümetler karşı geldi ama halk böyle yaptı sen zula oynamaktan hatırlamıyorsun galibaaga zula anca sığar ona
Konuyu düzenliyordum şimdi bakevet anakart amd işlemci intelmi ?
tabi olum mouse masrafı yok kredi kartı ile oynuyorsunzula zaten dünyanın en iyi oyunu başka ne oynıcanki zula çıktıktan sonra diğer oyunlar dünyada yasaklandı hükümetler karşı geldi ama halk böyle yaptı sen zula oynamaktan hatırlamıyorsun galiba
işlemciyi değiştirmeyi unutmuşsunDüzenliyorum
işlemci i9 10. Nesil extreme edition du ama daha pahalısı geldi değiştirdimevet anakart amd işlemci intelmi ?
Şimdi değiştirdim bide monitörü de ekledimişlemciyi değiştirmeyi unutmuşsun
anakart amd işlemci intel = izolyevet anakart amd işlemci intelmi ?