BurakHalil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
öylesine baktım yav ertesi güne kart yanar yapabilsem bileYapamazsın ki kazanazın/kaybedesin?
Bende de aynı kart var ama benimki ertesi günü beklemez yanması içinöylesine baktım yav ertesi güne kart yanar yapabilsem bile
Benim kartın yerine daha iyisiniz alırım 150 daha ekler.150 TL getirse 1 ayda amorte oluyor
AnlamadımBenim kartın yerine daha iyisiniz alırım 150 daha ekler.
Termal macun değişince çok etkiliyor kartıBende de aynı kart var ama benimki ertesi günü beklemez yanması için![]()
Ben değiştirtmeye gittim adam bana bunu değiştirmeye gerek yok dedi pek bi fark olmaz dedi. Ama istersen ben yine değiştirteyim 70 liraya olur dedi. Öyle diyince yaptırtmadımTermal macun değişince çok etkiliyor kartı
70 tl ye kendim macun alır en az 2-3 kere yenilerimBen değiştirtmeye gittim adam bana bunu değiştirmeye gerek yok dedi pek bi fark olmaz dedi. Ama istersen ben yine değiştirteyim 70 liraya olur dedi. Öyle diyince yaptırtmadım
70tl ne la dümdüz kazıklamaya çalışmış 15 20tllik iş macun değiştirmek kendin internetten arctic mx4 al teknobiyotikden sonra beni etiketle yada özelden yaz ben sana anlatırım nasıl macun değiştireceğini aynı işlemcideki macunu değiştirmek gibi 5-10 dklık işBen değiştirtmeye gittim adam bana bunu değiştirmeye gerek yok dedi pek bi fark olmaz dedi. Ama istersen ben yine değiştirteyim 70 liraya olur dedi. Öyle diyince yaptırtmadım