Değişse ne olacak? Emir yine aynı yerden geliyorYaklaşık 15 20 dakika içerisinde yeni kabine açıklanması bekleniyor. Değiştirilecek bakanlar arasında Ziya Selçuk olduğu söyleniyor. Gözünüz aydın liseli kardeşlerim![]()
ziya ıyıdı agaYaklaşık 15 20 dakika içerisinde yeni kabine açıklanması bekleniyor. Değiştirilecek bakanlar arasında Ziya Selçuk olduğu söyleniyor. Gözünüz aydın liseli kardeşlerim![]()
Duruma bağlı kim in geleceğine göre ama bence bakanların sürekli değiştirilmesi iyi değil ekonomi açısından güven sağlamıyor bence (eleştiri yaptım kimseye hakaret etmedim ayrıca konu sahibinin kaynağı nedir)ziya ıyıdı aga
Kabinede değişiklik oldu. Ziya bey değişmedi. İlk mesajımı da düzelttim dikkatinizden kaçmış sanırım.Duruma bağlı kim in geleceğine göre ama bence bakanların sürekli değiştirilmesi iyi değil ekonomi açısından güven sağlamıyor bence (eleştiri yaptım kimseye hakaret etmedim ayrıca konu sahibinin kaynağı nedir)
Üzülsemmi sevinsemmi bilemedim bana bursluluk sınavının ne zaman olacağını söyleseler yeterKabinede değişiklik oldu. Ziya bey değişmedi. İlk mesajımı da düzelttim dikkatinizden kaçmış sanırım.
la bursluluk sınavları bitmedi miÜzülsemmi sevinsemmi bilemedim bana bursluluk sınavının ne zaman olacağını söyleseler yeter
Bu pazar olucaz normalde, ertelenmiş ama ne zaman belli değil belirlicez diyorlar 1 haftadan az kaldıla bursluluk sınavları bitmedi mi![]()
ben 2 sene önce girdim 0,10 puanla kaçırdım daha da girmedim vakıf var bir sürü illa biri veirrBu pazar olucaz normalde, ertelenmiş ama ne zaman belli değil belirlicez diyorlar 1 haftadan az kaldı
Sana vakfımı veriyorben 2 sene önce girdim 0,10 puanla kaçırdım daha da girmedim vakıf var bir sürü illa biri veirr