Birol Azak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 988
var hemde 25 tl ye kadarPeki Toslada Netflix, Youtube Cashback'i var mı?
var hemde 25 tl ye kadarPeki Toslada Netflix, Youtube Cashback'i var mı?
Bizim burada denizbank var. Paparada bir limiti geçince para kesiyor ama toslada asla kesmiyor denizbank ileŞu an baktım sadece Akbank ATM'den ücretsiz galiba. Diğerlerinden yatırabilirsiniz yazıyor ama ücretsiz mi değil mi yazmıyor.
Bizim burada denizbank var. Paparada bir limiti geçince para kesiyor ama toslada asla kesmiyor denizbank ile
Peki Paparanın daha iyi olduğu ne var? Bu kadar insan boşuna almıyordur diye düşünüyorum.var hemde 25 TL ye kadar
Akbank Atm'den kartsız yatırılıyor, diğer atmlerden de ücretsiz ama limiti var limiti aşınca komisyon alır. Zaten farkettiysen ininal gibi atm komisyonları yazmıyor sayfada.Şu an baktım sadece Akbank ATM'den ücretsiz galiba. Diğerlerinden yatırabilirsiniz yazıyor ama ücretsiz mi değil mi yazmıyor.
Papara bitcoin işinde karlı ibana para atıllabiyor, tosla da o yok.Peki Paparanın daha iyi olduğu ne var? Bu kadar insan boşuna almıyordur diye düşünüyorum.
vallaha hiçbir fikrim yok ben arkadaşlarla para transferi yapmak için almıştım paparayıPeki Paparanın daha iyi olduğu ne var? Bu kadar insan boşuna almıyordur diye düşünüyorum.
Eczane cashback bana göre 25 tl az bir sayı değil bence. Sanal kart özelliği de olabilir. Her ay bir defa ücretsiz sanal kart açabiliyorsun. 1 den fazla yapmak içinse 1 tl kesiyor her açtığında. Limitlerin fazla olması da bir artı sözleşmeli hesap yapınca 10.000 tl limit oluyorPeki Paparanın daha iyi olduğu ne var? Bu kadar insan boşuna almıyordur diye düşünüyorum.
Limit ne kadar?
Tosla da hesabını doğrularsan limitler artıyor papara gibiEczane cashback bana göre 25 TL az bir sayı değil bence. Sanal kart özelliği de olabilir. Her ay bir defa ücretsiz sanal kart açabiliyorsun. 1 den fazla yapmak içinse 1 TL kesiyor her açtığında. Limitlerin fazla olması da bir artı sözleşmeli hesap yapınca 10.000 TL limit oluyor
Öyle yüksek paralar yüklemeyeceğim. Günlük kullanım.Eczane cashback bana göre 25 TL az bir sayı değil bence. Sanal kart özelliği de olabilir. Her ay bir defa ücretsiz sanal kart açabiliyorsun. 1 den fazla yapmak içinse 1 TL kesiyor her açtığında. Limitlerin fazla olması da bir artı sözleşmeli hesap yapınca 10.000 TL limit oluyor
Limitten kastım ücretsiz para yatırma limitiTosla da hesabını doğrularsan limitler artıyor papara gibi
evet ama 18 yaş altı banka hesabı olan kişi sayısı azdır paparada blackcard alınca direk artıyor o güzelTosla da hesabını doğrularsan limitler artıyor papara gibi
Paparayla aynıydı sanırsam, her ay sıfırlanıyorÖyle yüksek paralar yüklemeyeceğim. Günlük kullanım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Limitten kastım ücretsiz para yatırma limiti
Hocam papara bedava zaten. Aldıktan sonra parayı geri veriyorEvet, hem epin alımına hem normal kart ile alıma %15 cashback veriyor.
Şu anda 1 tanesi almak durumundayım. İkisinden birisini tavsiye ederseniz güzel olur belki ilerde üçüncüyü de alırım.
Papara kart bedava ama benim bahsettiğim Cashback sistemiHocam papara bedava zaten. Aldıktan sonra parayı geri veriyor