Neler Yeni

Papara Kart vs Tosla Kart

Squex

80+ Silver
Şu an baktım sadece Akbank ATM'den ücretsiz galiba. Diğerlerinden yatırabilirsiniz yazıyor ama ücretsiz mi değil mi yazmıyor.
Bizim burada denizbank var. Paparada bir limiti geçince para kesiyor ama toslada asla kesmiyor denizbank ile

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

erturk.gg

80+ Bronze
Şu an baktım sadece Akbank ATM'den ücretsiz galiba. Diğerlerinden yatırabilirsiniz yazıyor ama ücretsiz mi değil mi yazmıyor.
Akbank Atm'den kartsız yatırılıyor, diğer atmlerden de ücretsiz ama limiti var limiti aşınca komisyon alır. Zaten farkettiysen ininal gibi atm komisyonları yazmıyor sayfada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki Paparanın daha iyi olduğu ne var? Bu kadar insan boşuna almıyordur diye düşünüyorum.
Papara bitcoin işinde karlı ibana para atıllabiyor, tosla da o yok.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Akbank Atm'den kartsız yatırılıyor, diğer atmlerden de ücretsiz ama limiti var limiti aşınca komisyon alır. Zaten farkettiysen ininal gibi atm komisyonları yazmıyor sayfada.
Limit ne kadar?

Squex

80+ Silver
Peki Paparanın daha iyi olduğu ne var? Bu kadar insan boşuna almıyordur diye düşünüyorum.
Eczane cashback bana göre 25 tl az bir sayı değil bence. Sanal kart özelliği de olabilir. Her ay bir defa ücretsiz sanal kart açabiliyorsun. 1 den fazla yapmak içinse 1 tl kesiyor her açtığında. Limitlerin fazla olması da bir artı sözleşmeli hesap yapınca 10.000 tl limit oluyor

erturk.gg

80+ Bronze
Limit ne kadar?
Eczane cashback bana göre 25 TL az bir sayı değil bence. Sanal kart özelliği de olabilir. Her ay bir defa ücretsiz sanal kart açabiliyorsun. 1 den fazla yapmak içinse 1 TL kesiyor her açtığında. Limitlerin fazla olması da bir artı sözleşmeli hesap yapınca 10.000 TL limit oluyor
Tosla da hesabını doğrularsan limitler artıyor papara gibi

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Eczane cashback bana göre 25 TL az bir sayı değil bence. Sanal kart özelliği de olabilir. Her ay bir defa ücretsiz sanal kart açabiliyorsun. 1 den fazla yapmak içinse 1 TL kesiyor her açtığında. Limitlerin fazla olması da bir artı sözleşmeli hesap yapınca 10.000 TL limit oluyor
Öyle yüksek paralar yüklemeyeceğim. Günlük kullanım.

Tosla da hesabını doğrularsan limitler artıyor papara gibi
Limitten kastım ücretsiz para yatırma limiti

erturk.gg

80+ Bronze
Öyle yüksek paralar yüklemeyeceğim. Günlük kullanım.

Limitten kastım ücretsiz para yatırma limiti
Paparayla aynıydı sanırsam, her ay sıfırlanıyor

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Evet, hem epin alımına hem normal kart ile alıma %15 cashback veriyor.

Şu anda 1 tanesi almak durumundayım. İkisinden birisini tavsiye ederseniz güzel olur belki ilerde üçüncüyü de alırım.
Hocam papara bedava zaten. Aldıktan sonra parayı geri veriyor

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Şu anda birçok kişi kullandığı için daha rahat olması açısından Papara alacağım galiba, daha sonra da Tosla alabilirim emin değilim.

Hocam papara bedava zaten. Aldıktan sonra parayı geri veriyor
Papara kart bedava ama benim bahsettiğim Cashback sistemi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy