- Konu Sahibi Konu Sahibi
Chia Coin farming yapacağım, sürekli çalışacak 2 ürün de dayanabilirler demi? ekstra bir şeye gerek var mı?PNY CS3030'da da öyle, kaldı ki o sıcaklıklara hiç çıkmıyor. Detaylarına, ulaşabilirsiniz.
Chia Coin farming yapacağım, sürekli çalışacak 2 ürün de dayanabilirler demi? ekstra bir şeye gerek var mı?PNY CS3030'da da öyle, kaldı ki o sıcaklıklara hiç çıkmıyor. Detaylarına, ulaşabilirsiniz.
Elle temizlenmez. Kendi kendine boşalıyor önbellek.ön bellek nasıl temizlenir ?
Dayanacaklardır, sorun çıkarmazlar.Chia Coin farming yapacağım, sürekli çalışacak 2 ürün de dayanabilirler demi? ekstra bir şeye gerek var mı?
Windows u sürekli siliyorum ben normalde eğer onunla ilgiliyse aynı yine değişmiyor yazma hızıElle temizlenmez. Kendi kendine boşalıyor önbellek.
Sağol, peki bunlar işe yarıyor mu?Dayanacaklardır, sorun çıkarmazlar.
Hocam o HDD SMR kayıt kullanıyor o yüzden bir de Okuma yazma döngüsü çok düşük 50.000 kadar yani o yüzden önerilmiyor. Size Toshiba P300 önerebilirim.Merhabalar. 550-600 civarı yüksek TBW'a sahip, kronik sorunu olmayan bir SSD önerebilir misiniz -a200 dışında-? SSD'nin nvme olması ilk tercihimdir. Uzun süre kullanmak istiyorum. Çok veri yazılacak.
Bir de 500TL 2TB HHD alacağım. Bu modeli tercih ediyorum:
Nasıldır? Kaç TBW ömrü var?![]()
Seagate Barracuda ST2000DM008 3.5" 2 TB 7200 RPM 256 MB SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST2000DM008 3.5www.n11.com
@keremcnsz24
Evet hocam bende onda karar kıldım. 4TB'ında bir sıkıntı var mı?Hocam o HDD SMR kayıt kullanıyor o yüzden bir de Okuma yazma döngüsü çok düşük 50.000 kadar yani o yüzden önerilmiyor. Size Toshiba P300 önerebilirim.
4 TB modelini almayınız 2 TB modelinin yukarısındakiler SMR kayıt kullanıyor o yüzden eğer depolama fazla olsun istiyorsanız 2 TB olanı alın bunun üstü iyi değil. Ben 2 TB modelini aldım bugün memnunum.Evet hocam bende onda karar kıldım. 4TB'ında bir sıkıntı var mı?
Eyvallah, sorduğum iyi oldu.4 TB modelini almayınız 2 TB modelinin yukarısındakiler SMR kayıt kullanıyor o yüzden eğer depolama fazla olsun istiyorsanız 2 TB olanı alın bunun üstü iyi değil. Ben 2 TB modelini aldım bugün memnunum.
Önemli değil.Eyvallah, sorduğum iyi oldu.
4TB olarak ne önerirsin?Önemli değil.
Hayır hocam. Alınmaz. Bu HDD mining olayında da ekran kartındaki gibi rig kurulabiliyorsa 2 tane P300 alabiliyorsanız öyle alın. WD ürünlerini önerecektim onlar da CMR olanların fiyatı uçmuş.