olan işlemcini de yükseltebilirsin bence.Sonuçta 10.nesil yeni işlemciler.Arkadaşlar H410 dan h510 a veya b560 a geçilir mi?İşlemcim i3 10100F.
İşlemcimden memnunum,değişmeyi düşünmüyorum acaba ram oc olayını kullanabilir miyim?Eğer kullanılırsa geçebilirim.olan işlemcini de yükseltebilirsin bence.Sonuçta 10.nesil yeni işlemciler.
değmez sonradan i5 11400f alacaksan düşünülebilir ama i3 10100f için çok fazla560 a geçilir mi?İşlemcim i3 10100F.
Hocam işlemci OC si için z serisi anakartlara ihtiyacınız var diye biliyorum ama ram OC ye hakim değilim yanlış yönlendirmek istemem.İşlemcimden memnunum,değişmeyi düşünmüyorum acaba ram oc olayını kullanabilir miyim?Eğer kullanılırsa geçebilirim.
ilerde evet öyle bir niyetim var gibi.değmez sonradan i5 11400f alacaksan düşünülebilir ama i3 10100f için çok fazla
O zaman geçilebilir.ilerde evet öyle bir niyetim var gibi.
o zaman geçeielbilirilerde evet öyle bir niyetim var gibi.
Biraz daha bekle hocam bence. Şuan yeni çıktığı için hem fiyatlar yüksek hem de model çeşitliliği az.Arkadaşlar H410 dan h510 a veya b560 a geçilir mi?İşlemcim i3 10100F.
Zaten öyle yapacağım acelem yok.Biraz daha bekle hocam bence. Şuan yeni çıktığı için hem fiyatlar yüksek hem de model çeşitliliği az.
Z490 ı napayım hocam,gerçi hemen hemen aynı fiyattalar.Z490 da alınabilir