AKDENİZ PC MÜHENDİSLİĞİ

Reaksiyon skoru
92
AKDENİZ PC GİDEN VAR MI ABİLER TERCİH YAPACAĞIM ALLAH İZİN VERİRSE 40K İSTİYOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi bir okul mu

AKDENİZ PC GİDEN VAR MI ABİLER TERCİH YAPACAĞIM ALLAH İZİN VERİRSE 40K İSTİYOR

iyi bir okul mu
Benim tanıdığım mühendislerin %80i işsiz yurtdıșında kendini geliştirme planın yoksa örneğin (İngiltere'de master yapmak) tıp gibi garanti bölümleri tercih etmeni öneririm

İşsiz kalırsın diyenlere bakma zeki bir bilgisayar mühendisi en kötü freelance çalışır geçinir. Akdeniz Üniversitesi iyidir ancak yazılım sektörü yok Antalya'da. Okurken çalışabilmek, şirketlerle etkileşimde bulunabilmek için İstanbul Ankara ya da İzmir'den birisini tercih et.

Antalya da oturuyorum, Akdeniz´in mühendislikleri iyi değil. Mezun olduğun zaman Antalya da iş imkanı da yok.

40k mühendislik olarak çok iyi değil. Eğer daha yüksek hedeflerin varsa bence mezuna kal.

Mühendislik bölümüne girip düz bir şekilde derslerini geçip diplomanı alırsan istenen, aranan birisi olamazsın. Eğer kendini alanında geliştirmeye çabalarsan ve bunu başarırsan bu süreç içerisinde, mühendislikte gayet de iyi iş bulabilirsin.

Öyle fakat üniversiteler konusunda çok bilgili.
o bakarsa inş düşüncelerini söyler

Mühendislik bölümüne girip düz bir şekilde derslerini geçip diplomanı alırsan istenen, aranan birisi olamazsın. Eğer kendini alanında geliştirmeye çabalarsan ve bunu başarırsan bu süreç içerisinde, mühendislikte gayet de iyi iş bulabilirsin.
zaten öyle çoğu ünide gezip tozuo falan filan biliyorsunuzdur zaten illa gelişmek lazım fakat akdeniz pcyi düşünüyorum ama endişeleniyorum biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,189
Üyeler
187,792
Son üye
Aras KargoO
Geri