AKDENİZ PC MÜHENDİSLİĞİ

o bakarsa inş düşüncelerini söyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten öyle çoğu ünide gezip tozuo falan filan biliyorsunuzdur zaten illa gelişmek lazım fakat akdeniz pcyi düşünüyorum ama endişeleniyorum biraz
neden endişeleniyorsun?

neden endişeleniyorsun?
orda okuyan bir kaç öğrenci bu sene başlayanlardan googleda yazdığımda başka bir forumda denk gelmiştim memnun değillermiş hocalar falan ilgilenmiyormuş gibi şeyler yazıyor tanıdık biri olsa güzelce bilgi verse çok güzel olcak ama yok çevremde :(

orda okuyan bir kaç öğrenci bu sene başlayanlardan googleda yazdığımda başka bir forumda denk gelmiştim memnun değillermiş hocalar falan ilgilenmiyormuş gibi şeyler yazıyor tanıdık biri olsa güzelce bilgi verse çok güzel olcak ama yok çevremde :(
Vallaha kardeşim hocalar hangi üniversitede hangi bölümde ilgileniyor ki?
Hacettepe elektrik elektronik okuyorum. Hiçbir hoca bizim için bir şeye çabalamıyor. Emin ol nereye gidersen git aynı şeyle karşılaşacaksın.

Vallaha kardeşim hocalar hangi üniversitede hangi bölümde ilgileniyor ki?
Hacettepe elektrik elektronik okuyorum. Hiçbir hoca bizim için bir şeye çabalamıyor. Emin ol nereye gidersen git aynı şeyle karşılaşacaksın.
kaçıncı sınıfsın üni

güzel abi ya bilmiyorum 40k aslında iyi bir sıralama 2 net fazla yapıp 20k girilio hep yakın puanlar ama işte kötü mü bilmiyorum
sonuçlar mı açıklandı ben anlamadım 40k ile 20k arasında 2 net olduğunu nereden çıkarttınız?

Geri