Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
Rica ederim.Sağolun hocam inş ailem izin verirse alıcam
Rica ederim.Sağolun hocam inş ailem izin verirse alıcam
Çin’de üretilen AliExpress gibi yerlerde 400-500-600TL bandına satılan emülatör el konsolları var. Bazıları gerçekten iyi oluyor. PS1, N64, PSP, GBA oyunlarını içine yükleyip oynuyorsun. Bence o bütçede PSP de alınır ama alayım eski nesil tüm platformlardaki oyunları oynayım dersen bunu da düşünebilirsin.Psp hâla alınır mı?
Arkadaşlar asıl sorum şu biz yazın çok tatile çıkıyoruz ve kasayı her yere taşıma gibi bir lüksüm yok
Zamanında bir kaç arkadaşımda vardı çok sevmiştim sizce hâla alınır mı alınırsa hangi oyunlar oynanmalı
Gayet iyi bir konsoldur uygun fiyattan alınır 350 tl iyi bir ücret karşılığını verir ancak oyunları nasıl halledeceksiniz ?Psp hâla alınır mı?
Arkadaşlar asıl sorum şu biz yazın çok tatile çıkıyoruz ve kasayı her yere taşıma gibi bir lüksüm yok
Zamanında bir kaç arkadaşımda vardı çok sevmiştim sizce hâla alınır mı alınırsa hangi oyunlar oynanmalı
Onlarda alınabilir yüksek puanlı incelemesi olup önerilen bir tane alabilirsiniz ham oyun sıkıntınız olmaz .Çin’de üretilen AliExpress gibi yerlerde 400-500-600TL bandına satılan emülatör el konsolları var. Bazıları gerçekten iyi oluyor. PS1, N64, PSP, GBA oyunlarını içine yükleyip oynuyorsun. Bence o bütçede PSP de alınır ama alayım eski nesil tüm platformlardaki oyunları oynayım dersen bunu da düşünebilirsin.
Hocam hangi versiyonu iyidir e1000 iyiyse alıcam gidipGayet iyi bir konsoldur uygun fiyattan alınır 350 TL iyi bir ücret karşılığını verir ancak oyunları nasıl halledeceksiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlarda alınabilir yüksek puanlı incelemesi olup önerilen bir tane alabilirsiniz ham oyun sıkıntınız olmaz .
hiç psp tatmadıysan al derim. ama 200 den fazlası verilmez 200 de en dolu dolu olan haline verilir çünkü çok eski konsolPsp hâla alınır mı?
Hocam bir tane e1000 buldum pazarlık yapıcam 300 e inerse alıyım mı? En son sürüm bu galibahiç psp tatmadıysan al derim. ama 200 den fazlası verilmez 200 de en dolu dolu olan haline verilir çünkü çok eski konsol
PS3'e yakın bir görüntü kalitesi var. Çok fazla güncel oyun oynadıysan grafikleri görünce bi ıyk dersin ama alışınca elinden düşürmezsin.Sağolun hocam inş ailem izin verirse alıcam
al bence hocam ben zamanında istedim alamadımPsp hâla alınır mı?
kankam psp nerdeyse hiç bilmem arkadaşımın anlattıgı kadarıyla biliyorum ve netten okudugum kadarıyla ve cogu kişi 3000 serisinden öncesini tercih etmeyin ilk sürümler onlar diyor en kötü 2000 serisine bakın o da en kötü olabilir. eh 1000 lik alıcagınd sorun yoksa yine bakılabilirHocam bir tane e1000 buldum pazarlık yapıcam 300 e inerse alıyım mı? En son sürüm bu galiba
biraz karışık yazmışım 3000>2000>1000 böylekankam psp nerdeyse hiç bilmem arkadaşımın anlattıgı kadarıyla biliyorum ve netten okudugum kadarıyla ve cogu kişi 3000 serisinden öncesini tercih etmeyin ilk sürümler onlar diyor en kötü 2000 serisine bakın o da en kötü olabilir. eh 1000 lik alıcagınd sorun yoksa yine bakılabilir
Ben pazartesi yasak bitince bir ailemle görüşüp bakıcam hemd şehrimde elden teslim alırımkankam psp nerdeyse hiç bilmem arkadaşımın anlattıgı kadarıyla biliyorum ve netten okudugum kadarıyla ve cogu kişi 3000 serisinden öncesini tercih etmeyin ilk sürümler onlar diyor en kötü 2000 serisine bakın o da en kötü olabilir. eh 1000 lik alıcagınd sorun yoksa yine bakılabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz karışık yazmışım 3000>2000>1000 böyle![]()
içinde oyunlar filan da varsa miss yoksa da sorun değil emülator canavarı o her türlü konsol oyununu oynatır ben sırf pokemon oyunlarını oynamak için alcaktım araya başka şeyler girdi unuttumBen pazartesi yasak bitince bir ailemle görüşüp bakıcam hemd şehrimde elden teslim alırım
Ben pazartesi yasak bitince bir ailemle görüşüp bakıcam hemd şehrimde elden teslim alırım
Hocam bu videoda modellerden bahsediyor.