pcsavaşçısı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sagolun izleyecegim
psp zaten o konsolların açlıştırdığı tüm oyunlaır çalıştırıyor + psp oyunları çalıştırıyorÇin’de üretilen AliExpress gibi yerlerde 400-500-600TL bandına satılan emülatör el konsolları var. Bazıları gerçekten iyi oluyor. PS1, N64, PSP, GBA oyunlarını içine yükleyip oynuyorsun. Bence o bütçede PSP de alınır ama alayım eski nesil tüm platformlardaki oyunları oynayım dersen bunu da düşünebilirsin.
şu şartlarda temizse ve yanındaki kart 4gbden fazlaysa 400e kadar çıkılabilirAlınır. maks 300 verilmeli ama bence.
Ben geçen sene 8 gb hafıza kartlı temiz modeli 200 e almıştımşu şartlarda temizse ve yanındaki kart 4gbden fazlaysa 400e kadar çıkılabilir
Hocam adam e1000 satıyor 64 GB hafızalı gir tik ucuz 300 e inerse aliyim miBen geçen sene 8 gb hafıza kartlı temiz modeli 200 e almıştım![]()
bana kuzenim vermişti 4 gb ile. Ben 20 tl'ye sd kartı psp duo'ya dönüştürücü aldım 32 gb taktım miss gibi telefonu arama için kullanıyorum sadece anime film dizi çizgi roman oyun he rşey psp'de.Ben geçen sene 8 gb hafıza kartlı temiz modeli 200 e almıştım![]()
reis bir de şu hakkımda kısmını nasıl düzelteceğim ben de psp konularına etiketleyin yazacağımBen geçen sene 8 gb hafıza kartlı temiz modeli 200 e almıştım![]()
sağ üstten ismine bas orda imza diye bir şey var ordanbana kuzenim vermişti 4 gb ile. Ben 20 TL'ye sd kartı psp duo'ya dönüştürücü aldım 32 gb taktım miss gibi telefonu arama için kullanıyorum sadece anime film dizi çizgi roman oyun he rşey psp'de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis bir de şu hakkımda kısmını nasıl düzelteceğim ben de psp konularına etiketleyin yazacağım
eyvallahsağ üstten ismine bas orda imza diye bir şey var ordan
oldu mu hocamsağ üstten ismine bas orda imza diye bir şey var ordan