Amazon JP Den Gigabyte RTX 3060 Aldım !!!

Ödeme ekranında kredi kartı yerini seç kart bilgilerini gir , olması lazım .
Bilmiyorum
Siparişi verdim önce 0.1 usd çekti sonra da alışveriş tutarını çekti bu ne anlama geliyor banlanmadım mı yani ?

Aynı anda RX 6700 XT ile beraber kargoya verilmiş

1619169301276.png

:D

beklenen gün yarın :D

Bursa'da oturduğum için bugün teslim edilemez sanırım
Ben de Bursa'da yım hocam :D
Merak ettiğim bir şey var satın alma sırasında hiç satıcı ile irtibata geçtiniz mi yoksa direk işlemler mi başlatıldı? Satıcı ile irtibata geçtiyseniz tam iletişimi nasıl sağladınız? Kısa bahsederseniz iyi olur ileride ben de almaya niyetlenebilirim.

kart bozuk çıkarsada ben gülerim :D
kart bozuk çıkarsa değişim yada iade yaparlar , muhattap olduğum firma amazon bi sıkıntı olacağını sanmıyorum

ki zaten kartlar sıfır nasıl bozuk çıkabilir ki :D

Ben de Bursa'da yım hocam :D
Merak ettiğim bir şey var satın alma sırasında hiç satıcı ile irtibata geçtiniz mi yoksa direk işlemler mi başlatıldı? Satıcı ile irtibata geçtiyseniz tam iletişimi nasıl sağladınız? Kısa bahsederseniz iyi olur ileride ben de almaya niyetlenebilirim.
direk amazon hesabı oluşturup aldım başka bir şey yapmadım zaten alırken vergileride ödediğin için gümrükte sıkıntı çıkmıyor

kart bozuk çıkarsa değişim yada iade yaparlar , muhattap olduğum firma amazon bi sıkıntı olacağını sanmıyorum

ki zaten kartlar sıfır nasıl bozuk çıkabilir ki :D
bakacağız
inşallah bi sıkıntı olmaz

direk amazon hesabı oluşturup aldım başka bir şey yapmadım zaten alırken vergileride ödediğin için gümrükte sıkıntı çıkmıyor
Vergi dahil fiyatı ödemeyi yaparken mi gördünüz?

Vergi dahil fiyatı ödemeyi yaparken mi gördünüz?
evet en son sipariş ver kısmında vergi dahil kaç japon yeni tuttuğu yazıyor kaç yen yazıyorsa internete yazıyorum ne kadar bakıyorum sonra sipariş veriyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498
Son üye
Sema09
Geri