Siparişi verdim önce 0.1 usd çekti sonra da alışveriş tutarını çekti bu ne anlama geliyor banlanmadım mı yani ?Ödeme ekranında kredi kartı yerini seç kart bilgilerini gir , olması lazım .
Bilmiyorum
Siparişi verdim önce 0.1 usd çekti sonra da alışveriş tutarını çekti bu ne anlama geliyor banlanmadım mı yani ?Ödeme ekranında kredi kartı yerini seç kart bilgilerini gir , olması lazım .
Bilmiyorum
BanlanmamışsınSiparişi verdim önce 0.1 usd çekti sonra da alışveriş tutarını çekti bu ne anlama geliyor banlanmadım mı yani ?
tamamdır eyvallah gelir umarım 4bine 5500xt 8gb msi gaming x fena değilBanlanmamışsın
Beklenen gün geldi mi yoksa hocam
beklenen gün yarınBeklenen gün geldi mi yoksa hocam
kart bozuk çıkarsada ben gülerim
Ben de Bursa'da yım hocambeklenen gün yarın
Bursa'da oturduğum için bugün teslim edilemez sanırım
kart bozuk çıkarsa değişim yada iade yaparlar , muhattap olduğum firma amazon bi sıkıntı olacağını sanmıyorumkart bozuk çıkarsada ben gülerim
direk amazon hesabı oluşturup aldım başka bir şey yapmadım zaten alırken vergileride ödediğin için gümrükte sıkıntı çıkmıyorBen de Bursa'da yım hocam
Merak ettiğim bir şey var satın alma sırasında hiç satıcı ile irtibata geçtiniz mi yoksa direk işlemler mi başlatıldı? Satıcı ile irtibata geçtiyseniz tam iletişimi nasıl sağladınız? Kısa bahsederseniz iyi olur ileride ben de almaya niyetlenebilirim.
bakacağızkart bozuk çıkarsa değişim yada iade yaparlar , muhattap olduğum firma amazon bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
ki zaten kartlar sıfır nasıl bozuk çıkabilir ki
Vergi dahil fiyatı ödemeyi yaparken mi gördünüz?direk amazon hesabı oluşturup aldım başka bir şey yapmadım zaten alırken vergileride ödediğin için gümrükte sıkıntı çıkmıyor
evet en son sipariş ver kısmında vergi dahil kaç japon yeni tuttuğu yazıyor kaç yen yazıyorsa internete yazıyorum ne kadar bakıyorum sonra sipariş veriyomVergi dahil fiyatı ödemeyi yaparken mi gördünüz?