Teşekkür ederim ama ben bilgisayarı 1 hafta sonra alicam ama bu kampanya 5 gün sonra bitiyor.Bu fiyata 1660s alırsan parana yazık olur.
Sistem:https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-acr-5a-rtx2060/
Monitör: https://www.teknosa.com/lg-22mn430m...ource=go&utm_medium=affiliate&utm_campaign=21 (eğer bütçeyi 1tl bile aşamayacaksan)
144hz istiyorsan ve biraz aşabilirsen:
![]()
Asus VP249QGR Monitör
Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Aynısını diyecektimSistemdeki ekran kartını inno ve işlemciyi 3500x yerine 3500 yaparsan monitör için bütçe artar ve performans olarak çok bir şey kaybetmezsin.
2/3 gün erken alma şansınız yok mu:/Teşekkür ederim ama ben bilgisayarı 1 hafta sonra alicam ama bu kampanya 5 gün sonra bitiyor.
Mümkün değil, ryzen 3100 bile besleyebiliyorDarboğaz olmaz mı ?
Yok maalesef2/3 gün erken alma şansınız yok mu:/
Başka önerisi olan yok mu ?
bu fiyata 1660s li sistemler var bence bir şekilde erken alın 2060lı sistemi alınYok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka önerisi olan yok mu ?
Peki link atarmisinbu fiyata 1660s li sistemler var bence bir şekilde erken alın 2060lı sistemi alın
Şuan gamegarajda var ama ben bütçemi arttıramam.bu fiyata 1660s li sistemler var bence bir şekilde erken alın 2060lı sistemi alın
Peki link atarmisin
Peki link atarmisin
Şuan gamegarajda var ama ben bütçemi arttıramam.
Buda 9k bunu alacağıma 2060 alırım1660sli sistemlere bakıyorum bulunca atacağımAquarius ACR 5A-RTX2060 - Game Garaj
intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Aquarius ACR 5A-RTX2060 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
![]()
NOVA-10400F / INTEL i5-10400F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 Ti EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-10400F isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1660 Ti 6GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1660 SUPER 6GB ekran kartı INTEL’in 10.nesil i5-10400F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
zaten önerim 2060 ama sanırım 1 hafta sonra alacaksınız o sistem kalmayacakBuda 9k bunu alacağıma 2060 alırım