Yardım Laptop Üzerinden Sticker Temizlemek İstiyorum

Ertug Karakas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
474
Arkadaşlar selamlar iyi forumlar.

Laptop üzerine yapıştırılmış stickerları temizlemek istiyorum ama kurumuş, sökerken dibi kalıyor oraları vb nasıl temizlerim laptopa zarar vermeden nasıl sıyırabilirim ?

Islak bir bezle falan silince geçer ama çok dikkatli olun klavyeye herhangi bir sıvı temas ettiği an kafayı yiyor, yaşandı ve tecrübe edinildi. (y)

alkol ile deneyin yapışkanı çıkartıcaktır

Islak bir bezle falan silince geçer ama çok dikkatli olun klavyeye herhangi bir sıvı temas ettiği an kafayı yiyor, yaşandı ve tecrübe edinildi. (y)
Ekran arkasında hocam stickerlar yani dış yüzeyde sorun olmaz sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alkol ile deneyin yapışkanı çıkartıcaktır
Alkol olarak hangisi mesela hocam kolonya vb mi

bu işler için aseton'un üstüne başka bi madde tanımam. Yapışkanı kalmış sticker vs. direk ortadan kaldırıyor. Yapışkanın üzerine 4-5 damla damlattıktan sonra ıslak mendille fazla bastırmadan çıkartabilirsin.

Ekran arkasında hocam stickerlar yani dış yüzeyde sorun olmaz sanırım

Alkol olarak hangisi mesela hocam kolonya vb mi
alkol oranı yüksek birşeyle deneyin alkol yapışkanı sökme özelliğine sahiptir kolanya olurmu bilemiyorum içinde başka kimyasallarda mevcut

Bi' tane silgi al dikkatlice sil yapışkanın kaldığı yeri çıkar muhtemelen.

bu işler için aseton'un üstüne başka bi madde tanımam. Yapışkanı kalmış sticker vs. direk ortadan kaldırıyor. Yapışkanın üzerine 4-5 damla damlattıktan sonra ıslak mendille fazla bastırmadan çıkartabilirsin.
Tamamdır hocam çok sağ olun :D

Bi' tane silgi al dikkatlice sil yapışkanın kaldığı yeri çıkar muhtemelen.
Mavi silgi işimi görür sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,927
Üyeler
184,998
Son üye
serkanakahs
Geri