malesef foto atamıyorum ama tozlanma yokTozlanmış olabilir, foto atar mısınız?
O zaman BIOS'tan işlemciyi kalibre edin veya işlemcinize O.C yaptıysanız ondan olabilir.malesef foto atamıyorum ama tozlanma yok
o.c yapmadım kalibre işlemini nasıl yaparımO zaman BIOS'tan işlemciyi kalibre edin veya işlemcinize O.C yaptıysanız ondan olabilir.
Takipteyim aynı sorunu yaşıyorum bios ayarını bana da söyler misiniz.merhaba arkadaşlar işlemci fanı internet de gezerken video izlerken bile aşırı hızlı dönüyor çok ses çıkarıyor bi yavaşlıyor bi hızlanıyor sebebi ne olabilir ben nasıl ayar verebilirim
Voltaj kaynaklı olabilir sorunun ani voltaj artışı işlemçinin ısınmasına sıcaklıkların ani yükselmesine sebep olab
anakart da bi sıkıntı olabilir yaniVoltaj kaynaklı olabilir sorunun ani voltaj artışı işlemçinin ısınmasına sıcaklıkların ani yükselmesine sebep olabilir vo
SpeedFan ile sabitleyin.merhaba arkadaşlar işlemci fanı internet de gezerken video izlerken bile aşırı hızlı dönüyor çok ses çıkarıyor bi yavaşlıyor bi hızlanıyor sebebi ne olabilir ben nasıl ayar verebilirim
ga olucaktı
uygula mı sepeedfanSpeedFan ile sabitleyin.
Evet.anakartım gıgabyte gs 970a-ds3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ga olucaktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uygula mı sepeedfan
Hocam hızlı dönüyorsa ısınıyordur, daha zararı olmaz mı?SpeedFan ile sabitleyin.
Sıcaklık sorunu varsa bilmiyorum ama boşta bir hızlanıp bir yavaşlaması normal değil.Hocam hızlı dönüyorsa ısınıyordur, daha zararı olmaz mı?