İdeal Siyaset Nasıl Olmalı?

Siyasi anlayışımız şu dur
PicsArt_04-24-08.00.48.jpg

Yok anarşizm olmaz gerçi devlet de yapması gerekeni yapmıyor ama okumuş olsa da mesela insanların beyninin karar verirken ilk sorulan katı insanln temelinden gelen ilk hedefleri gibi kararları veren bir kat ver mesela bir kadını vs isterse kavga çıkar ve bir şekilde halkta byük bir ayaklanma vs gibi bir şey çıkar
Bence tek bir dünya devleti olmalı.İnsanlar birbirinden ayrışmamalı Ne türkün Fransıza ne Fransızın türke üstünlüğü olmamalı diye düşünüyorum.

Bence tek bir dünya devleti olmalı.İnsanlar birbirinden ayrışmamalı Ne türkün Fransıza ne Fransızın türke üstünlüğü olmamalı diye düşünüyorum.
Disney peri masalı değil dünya :)
Öyle bir şey imkansız ancak dünyada dengeler değişecek ABD çok da uzun süre süpergüç kalacak gibi durmuyor Doğu Batıya karşı güç kazanacak Batıda adam gibi bir Almanya var onun da ordusu yok düzgün.
ABD kendi kendini bitirecek halkı yağmur yağsa yağma yapıyor :D

Disney peri masalı değil dünya :)
Öyle bir şey imkansız ancak dünyada dengeler değişecek ABD çok da uzun süre süpergüç kalacak gibi durmuyor Doğu Batıya karşı güç kazanacak Batıda adam gibi bir Almanya var onun da ordusu yok düzgün.
ABD kendi kendini bitirecek halkı yağmur yağsa yağma yapıyor :D
Türkiye olarak denge politikası kurmalıyız :)

Ben tabi olayları uzaktan izleyen bir T.C vatandaşıyım
Tahminlerim çok genel geçer şeyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yağmak ve yağmalamak

Özellikle ar*p ve çin kısmına kesin katılıyorum.

Özellikle ar*p ve çin kısmına kesin katılıyorum.
Ben hepsine katılıyorum ama davranış olarak sadece Çin ve Avrupa ile iyi olmamız lazım diye düşünüyorum

Ben hepsine katılıyorum ama davranış olarak sadece Çin ve Avrupa ile iyi olmamız lazım diye düşünüyorum
Avrupayı düşman görmek ahmaklıktan başka bir şey değil zaten, ar*pları dost göreni de Türk kabul etmiyorum. Çin'i de yaptığı zulümler yüzünden sevmiyorum. ABD zaten niye seveyim :D

Avrupayı düşman görmek ahmaklıktan başka bir şey değil zaten, ar*pları dost göreni de Türk kabul etmiyorum. Çin'i de yaptığı zulümler yüzünden sevmiyorum. ABD zaten niye seveyim :D
Çin neredeyse beleşe üretim yaptırıyor sana :D
Yesen bir ambargoyu nerede üretim yapacaksın? Tabi böyle güçsüz kalırsak Türkiye'de üretim yapabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri