- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Siyasi anlayışımız şu dur
Bence tek bir dünya devleti olmalı.İnsanlar birbirinden ayrışmamalı Ne türkün Fransıza ne Fransızın türke üstünlüğü olmamalı diye düşünüyorum.Yok anarşizm olmaz gerçi devlet de yapması gerekeni yapmıyor ama okumuş olsa da mesela insanların beyninin karar verirken ilk sorulan katı insanln temelinden gelen ilk hedefleri gibi kararları veren bir kat ver mesela bir kadını vs isterse kavga çıkar ve bir şekilde halkta byük bir ayaklanma vs gibi bir şey çıkar
Disney peri masalı değil dünyaBence tek bir dünya devleti olmalı.İnsanlar birbirinden ayrışmamalı Ne türkün Fransıza ne Fransızın türke üstünlüğü olmamalı diye düşünüyorum.
?yağmur yağsa yağma yapıyor
Türkiye olarak denge politikası kurmalıyızDisney peri masalı değil dünya
Öyle bir şey imkansız ancak dünyada dengeler değişecek ABD çok da uzun süre süpergüç kalacak gibi durmuyor Doğu Batıya karşı güç kazanacak Batıda adam gibi bir Almanya var onun da ordusu yok düzgün.
ABD kendi kendini bitirecek halkı yağmur yağsa yağma yapıyor![]()
yağmak ve yağmalamak
yağmak ve yağmalamak
Ben hepsine katılıyorum ama davranış olarak sadece Çin ve Avrupa ile iyi olmamız lazım diye düşünüyorumÖzellikle ar*p ve çin kısmına kesin katılıyorum.
vay be sansüre bakkkk
Avrupayı düşman görmek ahmaklıktan başka bir şey değil zaten, ar*pları dost göreni de Türk kabul etmiyorum. Çin'i de yaptığı zulümler yüzünden sevmiyorum. ABD zaten niye seveyimBen hepsine katılıyorum ama davranış olarak sadece Çin ve Avrupa ile iyi olmamız lazım diye düşünüyorum
Çin neredeyse beleşe üretim yaptırıyor sanaAvrupayı düşman görmek ahmaklıktan başka bir şey değil zaten, ar*pları dost göreni de Türk kabul etmiyorum. Çin'i de yaptığı zulümler yüzünden sevmiyorum. ABD zaten niye seveyim![]()