İdeal Siyaset Nasıl Olmalı?

Çin neredeyse beleşe üretim yaptırıyor sana :D
Yesen bir ambargoyu nerede üretim yapacaksın? Tabi böyle güçsüz kalırsak Türkiye'de üretim yapabiliriz
Kötü olmamız lazım demedim ki, sevmiyorum dedim. Bizimkiler gidip ar*pları din kardeşi din kardeşi diye beslemek yerine düzgün siyaset yapsalar bu durumda olmazdık. Alın bizi Şangay Birliğine, Efe abiniz şov yapacak :cool: o.O2

Kötü olmamız lazım demedim ki, sevmiyorum dedim. Bizimkiler gidip ar*pları din kardeşi din kardeşi diye beslemek yerine düzgün siyaset yapsalar bu durumda olmazdık. Alın bizi Şangay Birliğine, Efe abiniz şov yapacak :cool: o.O2
Şangay birliği de şaçmalık :D Türkiye Avrupa ülkesidir ne Araptır ne asyalı
Yunanlarla falan ilişki kassak çoktan girmiştik ABye

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Şangay birliği de şaçmalık :D Türkiye Avrupa ülkesidir ne Araptır ne asyalı
Yunanlarla falan ilişki kassak çoktan girmiştik ABye
Onlar da takmış baklavaki dolmaki cacıki o.O2
Ah ulan, keşke İskandinav denizlerinde bir yarımada ülkesi olsak :(

Onlar da takmış baklavaki dolmaki cacıki o.O2
Ah ulan, keşke İskandinav denizlerinde bir yarımada ülkesi olsak :(
Yok ben burada olmaktan memnunum be :D
Vallahi seviyorum ülkemi , bazılarından geçilmiyor ne yazık ki.
O kişilere muhalefet olunca hain sen oluyorsun...
Eski bir diziden sahne :)

• Beğen
Yok ben burada olmaktan memnunum be :D
Vallahi seviyorum ülkemi , bazılarından geçilmiyor ne yazık ki.
O kişilere muhalefet olunca hain sen oluyorsun...
Eski bir diziden sahne :)
Yok yok öyle değil, haritada bizi kesip şaak diye İskandinav denizine koyacaklar, ülke değişmek falan yok o.O2

Yok yok öyle değil, haritada bizi kesip şaak diye İskandinav denizine koyacaklar, ülke değişmek falan yok o.O2
Biliyorum anladım onu ama geçmişini geride bırakıyorsun , kopuyorsun olduğun yerden :)

• Beğen
Avrupayı düşman görmek ahmaklıktan başka bir şey değil zaten, ar*pları dost göreni de Türk kabul etmiyorum. Çin'i de yaptığı zulümler yüzünden sevmiyorum. ABD zaten niye seveyim :D
Yav şaka mısın bir isnan avrupada doğdu diye seviyorsun arabistanda doğdu diye sevmiyorsun helal olsun sana
Eğer devletlerden bahsediyorsan kimsenin seni dinlemeyeceğine emin ol ayrıca avrupanın da tonlarca kötü yanı var

bruh moment

Yav şaka mısın bir isnan avrupada doğdu diye seviyorsun arabistanda doğdu diye sevmiyorsun helal olsun sana
Eğer devletlerden bahsediyorsan kimsenin seni dinlemeyeceğine emin ol ayrıca avrupanın da tonlarca kötü yanı var
Usta adam sadece fikrini belirtmiş şahsen bende sevmiyorum arapları iyileri var tabii ki ama bilmiyorum arapların yaninda vs. Durmak istemiyorum büyük ihtimal sureyillerden kaynakli benim bu arap düşmanlığımda neyse...

Politik olarak demiş sen halka çekmişsin olayı...
İş avrupaya gelince tekrar hükümet düzeyine çıkarmışsın...

Başkanımızın arkasındayız yürü be!
Alıntıyı görüntüle
Ananı bacını çok iyi gece gece haykırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu an ki tüm partiler kapansın yerine gençler parti açsın o zaman olur işte ideal siyaset
Aynen karşim ondan sonra ABD Türkiye'yi şey yaparken gençler de üstün zeka gerektiren bir politikayı başarılı ile yapacak. Katılıyorum.

Geri