Xiaomi olanını düşünüyorum80 TL’yi çöpe atmak yerine 110 TL seviyelerine çıkın, hiç olmazsa eli yüzü düzgün birkaç seçenek var:
![]()
Xiaomi Mi Earbuds Basic 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Earbuds Basic 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Earbuds Basic 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 370,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Silikonsuz isterseniz:
![]()
QCY T7 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T7 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T7 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 600,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben 1.5 senedur kullaniyorum ve gayet memnunumXiaomi olanın8 düşünüyorum
Sizce nasıl?
125 TL görünüyor Xiaomi.Xiaomi olanını düşünüyorum
Diğer tavsiye ettiğinize göre nasıl?
Teşekkürler125 TL görünüyor Xiaomi.
Onun yerine 4 TL farkla bu daha iyi olur:
![]()
Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.500,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com