Son karar (Klavye Tavsiyelerinden)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,034
Yazın artık kesinleştirerek alacağım Gamepower Warlock yada Gamepower ogre rainbow ikisinden birini alacağım

Warlock uzun süredir kullanan birisi bana şunları söyledi:
-kendi kendine basıyor bazen ve bazı tuşlar söndü.Bende kararımı veremedim sizin önerileriniz nedir

Warlock veya Ogre kullanan siz veya tanıdığınız birisi varsa uzun kullanım sonrasını anlatabilirmisiniz

Birinin yaşadığı şey başkasında olacak , birinin yaşamadığı da başkasında olmayacak diye bir şey yok, ilk başta bunu aklımızdan çıkaralım. Kronik bir şey varsa herkes bundan şikayetçi olur. Bu iki model hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim ancak bunu söylemek için yazıyorum :D.

Ogre kullanıyorum bir sıkıntıyla karsılasmadım öneririm fakat rgb olanını kullanıyorum

peki ben bu ogreyi tek renk yapabiliyormuyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke bende RGB alabilsem çok istiyorum ama bütçe yetmiyor :(
Rgb de yapiliyor diye biliyorum

peki ben bu ogreyi tek renk yapabiliyormuyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke bende RGB alabilsem çok istiyorum ama bütçe yetmiyor :(
Kesinlikle butce meselesi arada cok fazla fark yok tabi karar size kalmıs rainbowda tek renk sansınız yok bildigim kadarıyla

Warlock'da onu diyen çok duydum, kronik sorunlu. Compact modeli öyle mi bilmem fakat ben size OGRE yerine Rampage KB-R90 öneririm. Aynı switch aynı malze aynı RGB yazılımı da var. Artısı ise fabrikasyon Türkçe harfli ve büyük entera sahip.

Warlock un piyasaya ilk sürülen klavyelerinde galiba böyle sorunlar var.2 sürümdekilerde pek bu arızalar görülmediği söylenmektedir.Birazda şansa kalmış bu elektronik cihaz yani ne olacağı belli olmaz.

Geri