shahaliyevilkin
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
İşlemci R5 3600, Ekran kartı GTX 1660 Ti. Bana bu işlemci ile anakart destekli ve 3000 Mhz RAM destekli wifi-li anakart lazım. Bir öneriniz varmı ?
Ben şu an kendım kullanıyorum çok güzel bir anakart eğer işlemciye oc yapmıcam dersen bunu al derim wifi antenleride gayet kaliteli uygun fiyatı başka yerlere de bakabilirsinİşlemci R5 3600, Ekran kartı GTX 1660 Ti. Bana bu işlemci ile anakart destekli ve 3000 Mhz RAM destekli wifi-li anakart lazım. Bir öneriniz varmı ?
Fark etmezButcen ne ?
TeşekkürlerBen şu an kendım kullanıyorum çok güzel bir anakart eğer işlemciye oc yapmıcam dersen bunu al derim wifi antenleride gayet kaliteli uygun fiyatı başka yerlere de bakabilirsin
![]()
MSI Mag A520M Vector Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag A520M Vector Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag A520M Vector Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 9.523,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com