Valorantın optimizasyonu bozulmuş bende de i7200u var acaba sadece dual core işlemcilere oluyor bu olayBilgisayarımda i5-3210m radeon 7600m series var.Valoranttan daha yüksek sistem isteyen oyunları oynayabilirken valorantı oynayamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Yok tek yapabileceğimiz riot gamesin elini ayağını öpüp birde birdaha odin kullanmayacağımıza söz verip yalvaracağız yoksa düzelmezPeki yapabileceğimiz bi şey yok mu
yapabileceğin bişi var. riotun valorant ofisini basıp bikaç çalışanı rehin alıp sıradaki güncellemede optimize etmelerini istemekBilgisayarımda i5-3210m radeon 7600m series var.Valoranttan daha yüksek sistem isteyen oyunları oynayabilirken valorantı oynayamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
yapabileceğin bişi var. riotun valorant ofisini basıp bikaç çalışanı rehin alıp sıradaki güncellemede optimize etmelerini istemek
Güncelleme bekle diyosunuz yaniYok tek yapabileceğimiz riot gamesin elini ayağını öpüp birde birdaha odin kullanmayacağımıza söz verip yalvaracağız yoksa düzelmez
Ben bu gün baktım bayağı düzeltmişler tam değil ama en azından 0 fps savit değil arada bi anlık ta olsa 15 e falan düşüyor breeze gelince düzelir muhtemelenriot destek talebi gonderdim çözüm olmazsa yapacağım
Post automatically merged:
Güncelleme bekle diyosunuz yani
Anladım benimki bayağı düzeldi belki pc yi formatladığım içindir arada düşsede 1 2 elden sonra sabitleniyorBen sabah girdim 20 fps sabit