Uzaktan ses alan mikrofon?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Zoom görüşmelerimde sesim karşıya çok kısık gidiyor sesimin duyulabilmesi için bağırmam ya da mikrofonu ağzıma dayamam gerekiyor.

Bana böyle bir sorun çıkarmayacak, masaüstü bilgisayara takıp birkaç metre uzaktan konuşabileceğim mikrofon lazım. Mümkünse ucuz olsun. Öneriniz var mı?

Zoom görüşmelerimde sesim karşıya çok kısık gidiyor sesimin duyulabilmesi için bağırmam ya da mikrofonu ağzıma dayamam gerekiyor.

Bana böyle bir sorun çıkarmayacak, masaüstü bilgisayara takıp birkaç metre uzaktan konuşabileceğim mikrofon lazım. Mümkünse ucuz olsun. Öneriniz var mı?
Ucuzdan kastınız kaç TL maks ?

Çok zor hele kalite bekliyorsanız bulunmaz.
Dip sesten duyamazlar.
Kalite beklemiyorum sesimi duysunlar yeter. Laptoplardaki dahili mikrofon gibi sesi uzaktan da alan bir şey lazım. Bende şuan en iyisi BM 800 olmak üzere birkaç mikrofon var ama hiçbiri uzaktan sesimi almıyor.

Kalite beklemiyorum sesimi duysunlar yeter. Laptoplardaki dahili mikrofon gibi sesi uzaktan da alan bir şey lazım. Bende şuan en iyisi BM 800 olmak üzere birkaç mikrofon var ama hiçbiri uzaktan sesimi almıyor.
BM 800 ile mikser kullanıyor musunuz ?

BM 800'ün kalbi mikserdir o olmadan hiç bir işlevi yok o mikrofonun.
Mikrofon bir arkadaşa ait. Kaliteli ses kaydı için almışlar ama telefonun mikrofonu daha iyi kaydediyormuş o yüzden boşta kalmış ben de işimi görsün diye almıştım ama benim de işimi görmedi 😀

Bu Mikser ne anlamadım ama çok pahalıymış 😀

Mikrofon bir arkadaşa ait. Kaliteli ses kaydı için almışlar ama telefonun mikrofonu daha iyi kaydediyormuş o yüzden boşta kalmış ben de işimi görsün diye almıştım ama benim de işimi görmedi 😀

Bu Mikser ne anlamadım ama çok pahalıymış 😀
Mikrofonun gücünü sağlar, dip sesi temizler, sesi arttırır, uzaktan alır sesi.

Cidden fark ediyorsa arkadaşa söyleyim belki bunu alıp yine kayıt yapmayı denerler.

Peki benim işimi görecek bir mikrofon öneriniz var mı?
Ediyor baya.
İşinizi görecek mikrofon 50 liraya üzer ama siz bilirsiniz.

Zoomun ayarlarından kısıktır ses ayarını açmayı deneyin bayağı gidiyor mikrofonla çok alakalı olucağını sanmam eğer öyle düzelmezse mic al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,886
Üyeler
187,745
Son üye
GasGolandin
Geri