pny cs3030 500GB SSD + 4TB WD Blue HDDHangi hddyi aldın
pny cs3030 500GB SSD + 4TB WD Blue HDDHangi hddyi aldın
1K ya 6tb wd taşınabilir hdd vardı diye biliyorumpny cs3030 500GB SSD + 4TB WD Blue HDD
Taşınabilir alıp riske atmak istemedim. Borsaya düşünce alabildiğim kadar alacağım.1K ya 6tb wd taşınabilir hdd vardı diye biliyorum
Taşınabilir alıp neyi riske atmak istemedin anlamadımTaşınabilir alıp riske atmak istemedim. Borsaya düşünce alabildiğim kadar alacağım.
Chia blockhain'de stabilite sorunları vardı. Sıkıntı çıkarabilir diye almadı.Taşınabilir alıp neyi riske atmak istemedin anlamadım
ben taşınabilir almak istiyorum sıkıntı yaşar mıyım yaşayıp yaşamam ne zaman belli olur? ek olarak webde xch yazınca 28 cad diyor galiba doğru mudur tam?Chia blockhain'de stabilite sorunları vardı. Sıkıntı çıkarabilir diye almadı.
yeni sürüm çıkardılar bilemiyorum.ben taşınabilir almak istiyorum sıkıntı yaşar mıyım yaşayıp yaşamam ne zaman belli olur? ek olarak webde xch yazınca 28 cad diyor galiba doğru mudur tam?
chia calculator da benim dediğim taşınabilir hdd den öneriyor 12tb olanından ve tb ı ne kadar arttırırsan sadece o hdd nin sayısı artıyor sıkıntı çıkarmaz benceyeni sürüm çıkardılar bilemiyorum.
Al o zaman. Olur bence de.chia calculator da benim dediğim taşınabilir hdd den öneriyor 12tb olanından ve tb ı ne kadar arttırırsan sadece o hdd nin sayısı artıyor sıkıntı çıkarmaz bence
böyle gösteriyorAl o zaman. Olur bence de.
Hangi SSD'yi kullanacaksın peki?böyle gösteriyorAlıntıyı görüntüle
Western Digital Elements Desktop 12 TB WDBWLG0120HBK 3.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)Hangi SSD'yi kullanacaksın peki?
bir de linkini atar mısın HDD'nin.