Yardım PSU'da Coil Whine Çıktı

Valla bende bi kere forumda görmüştüm birisi Coil Whine Fix diye bir video atmıştı , o zaman maks 500 e psu önerirmisin
PSU mu değiştircen coil whine yüzünden xd
Zaten o %99 ekran kartından geliyor farkında değilsin

Ekran kartı için undervolting yöntemi ile sesi biraz da olsun azaltabiliyorsun. PSU için bilemem.

bu amdden çektiğimiz ne aga bir kere kötü dedik linçlendik adam o kadar para veriyor cw sorunu yaşıyor tüm seride yaygın diyorlar rx500 srisi alıyoruz sıcak çalışıyor yapcak bir şey yok 5600xt driver sorunu var 5700xt o sorun bu sorun e başka kart kalmadı ztn bu kartların bu kadar sornlu olması bizim suçumuzmu eleştirince linçliyorlar

FPS limitini kaldırınca ses çıkıyor demişsiniz de zaten gpu'da ki coil whine sesi de yüksek fps'den dolayı çıkıyor. Yüke bindiğinden dolayı bobin vızıltısı duyuyorsunuz. Ekran kartı olmadığından %100 emin misiniz?

FPS limitini kaldırınca ses çıkıyor demişsiniz de zaten gpu'da ki coil whine sesi de yüksek fps'den dolayı çıkıyor. Yüke bindiğinden dolayı bobin vızıltısı duyuyorsunuz. Ekran kartı olmadığından %100 emin misiniz?
yani dediğim gibi AC Odyssey de bi sorun yok , Furmarkta bi sorun yok , ama cs ve valoranta gelince coil whine sesi geliyor

yani dediğim gibi AC Odyssey de bi sorun yok , Furmarkta bi sorun yok , ama cs ve valoranta gelince coil whine sesi geliyor
Benim ekran kartında da coil whine var. Ama bu sesi sadece cs'de 105+ fps'in üstüne çıktığında fps'e bağlı olarak ses de aynı oranda artıyor. Bahsettiğiiz AC odyssey'de mesela kaç fps'le oynuyorsunuz? ETS2 oynuyorum mesela dikey eşitlemeyi kapayınca menüde fps birden fırlıyor ses çıkarıyor. 60'a sabitlediğimde ses olmuyor örneğin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri