200-220TL Mouse Önerisi

Aslında bende o mousepadi almayı düşünüyorum. Lakin 5 kuruş fazla olsun ama kaliteli olsun diye sanırsam logitech almayı düşünüyorum. Bu arada sizin önerdiğiniz mouse nedir? Linkini ben sanırsam göremiyorum.
Yok yok arkadaş yazmayı unutmuş 😂😂

Sert derken ? Agam sünger mi bu ? :D
:D Bazı mouseler oluyor gerçekten taş gibi basmaktan elim ağrıyor veya basmak istemiyorum artık. Umarım anlatabilmişimdir derdimi ve sanırsam mousenin uygulaması yok. Yanlış anlamayın bu konuda hiç bilgim yok ve sizlere sorarak öğrenmek istiyorum. Bunları eksi olarak sayıp almama mı tavsiye edersiniz yoksa bunlara rağmen almamı mı?

Arkadaşımızın deneyimlerini okuduğum zaman mousenin sert olduğunu okudum. Ben sert mouselerden hoşlanmam pek. Başka önerebileceğiniz mouse var mıdır?
mouse bu dostum sertliğe takılanı ilk defa görüyorum.
Sert olur çok normal sünger gibi olacak değil ya :D o.O2
Post automatically merged:

:D Bazı mouseler oluyor gerçekten taş gibi basmaktan elim ağrıyor veya basmak istemiyorum artık. Umarım anlatabilmişimdir derdimi ve sanırsam mousenin uygulaması yok. Yanlış anlamayın bu konuda hiç bilgim yok ve sizlere sorarak öğrenmek istiyorum. Bunları eksi olarak sayıp almama mı tavsiye edersiniz yoksa bunlara rağmen almamı mı?
Basım hissiyatı sert diyorsunuz. Sadece sert olarak tanımlayınca herkes yanlış anladı:D
Çok sıkıntı yapacağını sanmam. Ne kadar sert olabilir ki?

Aslında bende o mousepadi almayı düşünüyorum. Lakin 5 kuruş fazla olsun ama kaliteli olsun diye sanırsam logitech almayı düşünüyorum. Bu arada sizin önerdiğiniz mouse nedir? Linkini ben sanırsam göremiyorum.
aslında linki atmıştım ama birdaha atayım

Hocam bende 15TL'lik internet Cafe mousesi var ve bu mouse ile şu 60-70TL olan bir mouseyi kıyaslama şansım olmuştu. İnternet cafe mousesi ile daha rahat ediyordum basarken ve daha hızlı tıklayabiliyordum.

Corsair Katar Pro'da yazılım var diye biliyorum.

Basım hissiyatı sert diyorsunuz. Sadece sert olarak tanımlayınca herkes yanlış anladı:D
Çok sıkıntı yapacağını sanmam. Ne kadar sert olabilir ki?
Sanırsam evet herkes yanlış anladı. Benim hatamdı özür dilerim :D. FPS oyunları oynadığım için önemli olduğunu düşünüyorum ama sizler içimi rahatlattınız diyebilirim. Galiba alacağım.

Arkadaşımızın deneyimlerini okuduğum zaman mousenin sert olduğunu okudum. Ben sert mouselerden hoşlanmam pek. Başka önerebileceğiniz mouse var mıdır?
hocam video atmıştım izlediniz mi? aslında basımı çok sert değil. tuşlar mekanik sesleri çok güzel tavsiye ederim.

hocam video atmıştım izlediniz mi? aslında basımı çok sert değil. tuşlar mekanik sesleri çok güzel tavsiye ederim.
Evet hocam. O videoyu izleyerek de biraz sert olduğunu düşündüm.

Hocam tam size yazıyordum. Gene link gözükmüyor diye lakin alıntı yaptığım için gözüktü. G102 sanırsam biraz daha uygundu. 200TL verilir mi sizce?

Sanırsam evet herkes yanlış anladı. Benim hatamdı özür dilerim :D. FPS oyunları oynadığım için önemli olduğunu düşünüyorum ama sizler içimi rahatlattınız diyebilirim. Galiba alacağım.
Fiyatı bandında en iyi sensörlerden birini kullanan mouse diyebiliriz dostum.
FPS oyunlarında işinizi görecektir.

Evet hocam. O videoyu izleyerek de biraz sert olduğunu düşündüm.

Hocam tam size yazıyordum. Gene link gözükmüyor diye lakin alıntı yaptığım için gözüktü. G102 sanırsam biraz daha uygundu. 200TL verilir mi sizce
g102 linki atmıştım zaten. fiyatını en çok hakeden mouselardan. rahatlıkla alabilirsiniz.

Geri