R5 5600X aldım bakın ne geldi !

Bence bu durumu firmaya bildirin bildirmedi iseniz büyük ihtimalle siparişi karıştırdılar hak yemiş olmayın derim yine de siz bilirsiniz tabi
Yükümlülüğü sizin boynunuza

Bence bu durumu firmaya bildirin bildirmedi iseniz büyük ihtimalle siparişi karıştırdılar hak yemiş olmayın derim yine de siz bilirsiniz tabi
Yükümlülüğü sizin boynunuza
Hocam kargo firmasına teslim ettim bile

Ben olsam geri yollardım fakat adamlarla Bi konuşsaydın bakın vermeme hakkımda var ona rağmen veriyorum yanında en azından bir şeyler gönderin ya da indirim yapın derdim. Çöp frankoya bakma işi gücü para olmuş. Ama dediğim gibi yap bence.

Teşekkür ederim hocam bu güzel davranışınız için
Bir tanıdığıma da yanlışlıkla 250 yerine 500gb ssd yollamışlardı ve oğlan hiç çaktırmadan ürünü kullanmaya devam etti tamamen karakter meselesi
Demek ki sizin karakteriniz güzelmiş

Ben olsam geri yollardım fakat adamlarla Bi konuşsaydın bakın vermeme hakkımda var ona rağmen veriyorum yanında en azından bir şeyler gönderin ya da indirim yapın derdim. Çöp frankoya bakma işi gücü para olmuş. Ama dediğim gibi yap bence.
Satıcı: tm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Duyarlı davranış helal olsun <3

Geri gönderip iyi olmak yapmışsın . Birde şöyle düşünün , i9 10900k sipariş eden kişiye yazık değil mi ? Senin de başına gelebilirdi . Satıcı sana ufak bı kıyak geçerse tatlı olur tabi.

Şans işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri