Faturada ne yazıyor?
Eğer 5600x yazıyor ve senin ilerde düşerse teknik servise sıkıntı olabilir.
Faturada ne yazıyor?
Ama ne olacagi belli değil ki dava felan olur şimdi iyice araştırıp iade edicek ti. Eğer problem yoksa bende iade etmezdim birazda adamların tavrına bağlı emir kipiyle böyle ürünü geri yollayın felan derse iyice gıcık olur yollamazdım.siz neden insaları bu kadar çok düşünüyosunuz adamlar çok ... bi hata yapmış ben ne yapayım
Empati kur adam yanlışlıkla 5000 tl olan işlemciyi 3000tlye gönderiyorsiz neden insaları bu kadar çok düşünüyosunuz adamlar çok ... bi hata yapmış ben ne yapayım
kraal hareketHocam kargo firmasına teslim ettim bile
Banane dikkat etseydiEmpati kur adam yanlışlıkla 5000 TL olan işlemciyi 3000tlye gönderiyor
5600X yazıyordu ama faturayla beraber kargo şubesine teslim ettimFaturada ne yazıyor?
Eğer 5600x yazıyor ve senin ilerde düşerse teknik servise sıkıntı olabilir.
İade sakın yapma
Yaptım bileİade sakın yapma
Sana bide Amazon kupon felan vermişti bu şans çok fazla dikkat et çok dışarı çıkma aman bir şey olur5600X yazıyordu ama faturayla beraber kargo şubesine teslim ettim
bence hiç kullanma sat direk sonra aynı satıcıdan ryzen5 5600x al kalan parada sana kalsınHocam kargo firmasına teslim ettim bile
git hakkını ara o senin işlemcinYaptım bile
herşeyi ona göre bakacaksan hiçbirşey Amerika'daki fiyata satılmıyor saçma bir düşünceAyrıca Amerikada 320 dolara satılan 10900K'yı burda 5000 liraya satmalarına da çok sinir oluyorum hayatta iade etmezdim