Ana Konu Trendyol Paylaş Kazan (27-28-29 Nisan) Ana Konu

25 TL'yi istediğimiz gibi kullanabiliyor muyuz yoksa belirli bir miktarın üzerine mi böyle?

Yeni bir paylaş Kazan ile beraberiz:)

27-28-29 Nisan tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.

Maalesef yine 25 TL:(

Kampanyanın son günü: 29 Nisan 23:59

Bu konu altından koleksiyonunuzu paylaşıp birbirimize destek olabiliriz:)

İyi Forumlar.
Ana konusu var bunun zaten.

Ana konu yazmanızla ana konu olmuyor yalnız moderatör seçmesi lazım.
Bunu 25 kişiye yaptırana kadar gidin Aliexpress ödül kardeşliği 20 dolar kupon yapın.
Burda konu açsak herkes birbirine yardım etse ?

Burda konu açsak herkes birbirine yardım etse ?
Çok mantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi bana nasıl yapacağımı mala anlatır gibi anlatabilirmi lütfen pek bilgim yokta 😄

Çok mantıklı olur

Birisi bana nasıl yapacağımı mala anlatır gibi anlatabilirmi lütfen pek bilgim yokta 😄
Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.

Kısaca ürünleri favoriye ekle ordan koleksiyon oluştur paylaş ama bunları mobilde yapman lazım.

Bunu 25 kişiye yaptırana kadar gidin Aliexpress ödül kardeşliği 20 dolar kupon yapın.
Nasıl yapıcaz?

Linki ne zaman atıcaz?

20 dolar kupon trde iptal oldu kankam

Geri