Kaydettim birazdan kendi koleksiyonumu paylaşırım.https://ty.gl/fijnmbsqx beyler hadi karşılıklı kaydedelim
mousepad alabilirsin.Mousepad almayı düşünüyordum iyi olur.
Kupon her alana geçerli mi? Yoksa belirli katogerilerde mi
Ana konusu var bunun zaten.Yeni bir paylaş Kazan ile beraberiz
27-28-29 Nisan tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.
Trendyol Paylaş Kazan'la 1000 TL kazanmaya hazır mısın? 😍
26-27-28-29 Kasım takip ettiÄin satıcıları ve oluÅturduÄun koleksiyonları paylaÅ, 1000 TL deÄerinde alt limitli kuponlar kazan!paylas.trendyol.com
Maalesef yine 25 TL
Kampanyanın son günü: 29 Nisan 23:59
Bu konu altından koleksiyonunuzu paylaşıp birbirimize destek olabiliriz
İyi Forumlar.
Nerede?Ana konusu var bunun zaten.
Kaydettim.https://ty.gl/qayn6v7 kayıt edebilir misiniz?
Burda konu açsak herkes birbirine yardım etse ?Ana konu yazmanızla ana konu olmuyor yalnız moderatör seçmesi lazım.
Bunu 25 kişiye yaptırana kadar gidin Aliexpress ödül kardeşliği 20 dolar kupon yapın.
Çok mantıklı olurBurda konu açsak herkes birbirine yardım etse ?
Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.Çok mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birisi bana nasıl yapacağımı mala anlatır gibi anlatabilirmi lütfen pek bilgim yokta
Nasıl yapıcaz?Ana konu yazmanızla ana konu olmuyor yalnız moderatör seçmesi lazım.
Bunu 25 kişiye yaptırana kadar gidin Aliexpress ödül kardeşliği 20 dolar kupon yapın.
20 dolar kupon trde iptal oldu kankamAna konu yazmanızla ana konu olmuyor yalnız moderatör seçmesi lazım.
Olmadı ülke değiştirip alabiliyorsun.20 dolar kupon trde iptal oldu kankam